Diltaş velileri bir araya geldi

Özel Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliğinin yürüttüğü “Paylaşmaya Uzanan Eller” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diltaş velileri bir araya geldi

Özel Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliğinin yürüttüğü “Paylaşmaya Uzanan Eller” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kahvaltı düzenlendi. Bayır Diamond Hotel & Convention Center’da düzenlenen kahvaltı programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Sözen, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

 BUGÜNE KADAR BİR ÇOK FAYDALI İŞE İMZA ATTIK

Programın açılış konuşmasını yapan Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Sözen, “ Bizler için bu beraberlik çok anlamlı ve önemli. Bu bir güven, sevgi ve değerlerde buluşma anlamını taşır. Siz değerli velilerimiz, öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz ile bugüne kadar pek çok güzel, onurlu ve faydalı işlere imza attık. Ne mutlu bize ki, gelecek nesillere yol gösterecek bir aile örneği olduk. Çünkü biz sizlerle  “Paylaşmaya Uzanan Eller” projesini başlatarak , “ Bir elde bize uzansa” sesini duyabildiğimiz ihtiyaç sahiplerine hep birlikte ulaştık ve asla karşılık beklemedik” ifadelerini kullandı.Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman de, “ Diltaş Eğitim Kurumları yıllardan beri sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlerde elinden geldiği kadar Konya’nın yüzünü güldürmeye gayret eden ciddi bir kurum. Okul aile birliğinin sosyal projelerine katkılarından dolayı sizlere minnettarım.  Özellikle Meram Belediye Başkanı Fatma Toru hanımefendinin Çınarlar Evimize katkısından dolayı teşekkür ediyorum. 2018 yılında Allah nasip ederse Selçuklu imparatorluğundan başlamak üzere, Alpaslan’dan başlamak üzere Türk tarihi içerisinde Konya içerisinde konferanslar şeklinde devam ettireceğiz.  Ve tarihi unutmayan bir topluluk yaratmaya gayret edeceğiz. Bizim felsefemiz daima gönüle hitap etmek olmuştur. Bizim felsefemizde daima gönüle hitap etmek olmuştur. Bizim felsefemizde asabiyet yoktur. Bizim felsefemizde haset yoktur. Bizim felsefemizde kin yoktur, gazap yoktur” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, Diltaş Eğitim Kurumları ve Okul Aile Birliği Başkanına düzenledikleri güzel organizyon için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman  “Paylaşmaya Uzanan Eller” adlı sosyal sorumluluk projesine katkılarından dolayı Mehmet Bayır ve Hüseyin Özcan’a plaket takdim etti.

ALİ İBİLEME

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri