Diltaş moral buldu

Tele Dünya Türkiye Kupasında tur atlayan Diltaş Eğitim Kurumları aldığı galibiyetle moral buldu. Mavi-beyazlı ekipte gözler hafta sonu oynayacağı Maliye maçına çevrildi

Aroma Erkekler 1. Voleybol Liginde mücadele eden Diltaşspor 2009-2010 sezonunda ilk resmi galibiyetini kupa maçında aldı.  Teledünya Erkekler Türkiye Kupası 2. turunda sahasında 2. Lig takımlarından Tofaş ile karşılaşan Diltaş Eğitim Kurumları rakibini 3-1 yenerek  son 8’e kaldı. Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde henüz galibiyetle tanışamayan mavi-beyazlı ekip ilk resmi galibiyetini sahasında oynadığı kupa maçında kazandı. Rakibi karşısında zorlanmasına rağmen maçı kazanmasını bilen Diltaş ekibi deplasmanda oynayacağı Maliye Milli Piyango maçı öncesinde moral buldu.

Kupa maçından sonra konuşan Diltaşspor antrenörü Ünsal Kırıcı, Tofaş’ın genç ve iyi bir takım olduğunu ancak takım olarak ilk galibiyetlerini daha güçlü bir rakip karşısında almak istediklerini ifade etti. Kırıcı, “ Oyuncularım Arkas maçındaki iyi oyunlarından sonra sanırım rakibi biraz küçümsediler.  Kendilerini bu konuda çok uyardım. Ancak etkili olmamış. Tofaş genç ve iyi bir takım liglerinin üzerinde bir oyun sergilediler. Fakat galip gelmesini bildik. Kupada son sekiz takım arasına kaldık. kazandığımızı bu maç aynı zamanda ligdeki ilk galibiyetimiz oldu. Ancak sahamızda daha farklı bir galibiyet almak isterdik. Daha mükemmel bir oyunla büyük ve güçlü bir takıma karşı  salon doluyken almak isterdik ancak olmadı. Fakat galibiyet güzel bir duygu. Artık önümüzde zorlu bir lig maçı var. bu galibiyeti unutarak Maliye maçına konsantre olmalıyız. Kupada ilk galibiyetimizi aldık. Artık ligde de bu hasreti dindirerek  çıkışı yakalamak istiyoruz” diye konuştu.
Diltaş ekibi hafta sonu deplasmanda oynayacağı Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Mavi beyazlı ekip zorlu maçı 7 Kasımda deplasmanda oynayacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri