Diltaş Maliye'yi yenmek istiyor

Pazar günü Maliye ile karşılaşacak olan mavi-beyazlılar hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Dün Maliye-Fenerbahçe maçını takip eden yönetim ve teknik heyet, rakibi imha etmenin planlarını yapıyor. Aroma Erkekler Voleybol 1.Ligi’nde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacağı Maliye maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Bugün çift çalışma yapacak olan Mavi-Beyazlılar yarın hafif bir antrenman yaptıktan sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Dün Maliye-Fenerbahçe maçını Ankara’da takip eden yönetim ve teknik heyet, rakibi Konya’da dize getirmenin hesaplarını yapıyor. Rakiplerinden çekinmediklerini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman, “Ligde zor günler yaşıyor. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Maliye ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı yarın tamamlayacağız. Takımda moraller yüksek. Hedefimiz Maliye’yi yenerek ligde çıkışa geçmek” dedi.
Konyalı voleybol severleri bu maça beklediklerini ifade eden Başkan Ataman, “Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen voleybol severleri bu maça bekliyoruz. Verecekleri destek ile hedefimize ulaşacağız” diye konuştu. Öte yandan Arkas’ın Avrupa Konfederasyon Kupası mücadelesinden dolayı tehir edilen Arkas-Diltaş mücadelesi 11 Şubat Perşembe günü İzmir Atatürk Spor Salonu’nda saat 16.00’da yapılacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri