Diltaş, ligi zirvede bitirdi

Aroma Erkekler Voleybol 2. Lig B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Diltaş Spor, sezonu zirvede tamamladı. Kısıtlı olanaklara rağmen aldığı başarılı sonuçlarla takdir toplayan mavi-beyazlılar, 41 puan ve set averajıyla normal sezonu birinci sırada tamamla

18 maçta 14 galibiyet alan mavi-beyazlı temsilcimiz 46 seti lehine sonuçlandırırken, 17 seti rakiplerine kaptırarak, en az set kaybeden takım oldu. Diltaş Spor, yarı final maçlarında da sezonu zirvede bitirmenin verdiği moralle mücadele edecek.

Diltaş Spor’un ardından Fındıklı Spor yer alıyor. Rize temsilcisi set averajıyla sezonu ikinci sırada tamamlarken, üçüncü basamakta ise yine set averajıyla Çankaya Belediyespor bulunuyor. Son maçını kazanarak ligi dördüncü bitiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor da yarı finallere katılma hakkı elde eden son takım oldu. Beşinci Niksar Belediyespor yarı final biletini kıl payı kaçırdı. Melikgazi Belediye ligi altıncı sırada bitirirken, Sivas Sağlık Spor yedinci, Adana DSİ sekizinci, Merzifon Spor dokuzuncu ve Tedaş Edm. Spor onuncu sırada ligi noktaladılar. Daha önce ligden çekilen Malatya Belediyespor ise bir alt lige düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri