Diltaş İstanbul virajında

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara deplasmanında Maliye önünde aldığı yenilgiye üzülen Diltaş, bugün İstanbul Büyükşehiri konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefi ligdeki ilk galibiyetini almak

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları ligdeki 6. sınavında bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde güçlü rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak. Atatürk Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak olan Diltaş Eğitim Kurumları-İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını E. Mutlu Seçal (Tokat)-İsmail Yıldırım (Kayseri) hakem ikilisi yönetecek. Ligde şuana kadar oynadığı 5 maçın tamamını kaybeden ve sadece 1 puanı bulunan mavi-beyazlılar, kötü gidişata İstanbul Büyükşehir maçıyla son vermek istiyor.

Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftar desteği en büyük kozumuz olacak. Rakibimizin gücü ortada. Üstelik iki gün önce Fenerbahçe’yi yendiler. Konya’ya oldukça moralli gelecek rakibimiz karşısında tek hedefimiz galibiyet olacak. Umuyorum ki şeytanın bacağını bu maçta kıracağız ve ilk galibiyetimizi alacağız” dedi.
Diltaş Spor Kulübü Antrenörü İsmail Ünsal Kırıcı, ligde şu ana kadar iyi sonuçlar alamadıklarını ve bunun için üzgün olduklarını söyledi. Lig’in zirvesi için oynayan takımlar karşısında aldıkları mağlubiyetleri çok önemsemediklerini ifade eden Kırıcı; “Onlar bizim ayarımızda takımlar değiller. Ancak geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında oynadığımız ve kaybettiğimiz Maliye maçı için üzülüyoruz. Lig’in orta sıraları için mücadele eden iki takımın randevusundan galip ayrılması istedik ancak bunu başaramadık. Bu bizim için öneli bir kayıptır. Bugün oynayacağımız İstanbul Büyükşehir maçından mutlak galip ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz. Kendi salon ve seyircimiz önünde alacağımız galibiyetle tüm camiamıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var ve istediğimiz sonucu almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile ligdeki ilk galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
FİLEDE DERBİ HEYECANI
Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, bugün karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Cola Turka Arena’daki karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Ligde geride kalan 5’er maç sonunda Galatasaray 3 galibiyet, 2 yenilgi sonrası averajla 7. sırada yer alırken, Beşiktaş ise 1 galibiyet, 4 mağlubiyetle 10. sırada bulunuyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri