Diltaş İstanbul önünde

Arkas’ı elinden kaçıran ve İzmir’de aldığı 1 puanla moral bulan Diltaş, bugün İstanbul’da zorlu bir sınava çıkıyor. Mavi-beyazlılar, zirvenin iddialı ekibi İstanbul’u mağlup etmek istiyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, ligin 17. haftasında bugün Haldun Alagaş Spor Salonu’nda saat 17.30’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olacak. Ligin ilk etabında kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almak isteyen Mavi-Beyazlılarda herhangi bir eksik olmadığı bildirildi.

Sezonun ilk etabında güçlü rakipleri karşısında başa baş mücadele eden ancak oynadığı iyi oyunu skora yansıtamayan ve 9 puan toplayan Mavi-Beyazlılar, ikinci yarıda kaybettiği Halkbank ve Fenerbahçe maçlarının  ardından sahasında Galatasaray ve Maliye Milli Piyango maçlarından 1 puan almış, hafta arasında İzmir’de oynanan erteleme maçında da Arkas’ı elinden kaçırmış ve 1 puana razı olmuştu. Ligde kötü günler geçiren temsilcimiz bu karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor.
Geçen hafta Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olan ve liderliği kaptıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü bildiklerini ancak çekinmediklerini belirten Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “Arkas karşısında aldığımız 1 puanın moralini bu maça da yansıtmak istiyoruz. Kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız” dedi.
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi 17. Hafta maç programı şöyle Pazar: 17:00 Maliye Milli Piyango-Arkas Spor (Selim Sırrı Tarcan), 19:00 SGK-Fenerbahçe (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Konya Diltaş Eğitim Kurumu (Haldun Alagaş), 16:00 Kastamonu Bozkurt Belediye-Ziraat Bankası (Bozkurt), 16:00 Tokat Belediyesi Plevnespor-Halk Bankası (Hüseyin Akbaş)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri