Diltaş Galatasaray virajında

Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları, ligin 14. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde güçlü Galatasaray ile karşılaşacak.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 13.00’de başlayacak. Ligde ilk sezonunu geçiren ve istediği çizgiyi bir türlü yakalayamayan temsilcimiz, bugünkü maça mutlak galibiyet için çıkacak. Dolu tribünler önünde oynanması beklenen maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan ekibimizde önemli bir eksik ulunmuyor. Diltaşspor antrenörü Ünsal Kırıcı, Galatasaray’ın gücünü bildiklerini ancak maçı kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Rakiplerinden çekinmediklerini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman,” Bugün kendi sahamızda ligin güçlü isimlerinden Galatasaray’ı ağırlayacağız. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bulunduğumuz konumdan uzaklaşmak istiyoruz” diye konuştu. Konyalı voleybol severleri bu zorlu karşılaşmaya beklediklerini ifade eden Başkan Ataman,” Bugün oynayacağımız Galatasaray maçına Konyalı voleybol severleri bekliyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızın bu maçta verecekleri destek ile güçlü rakibimizi Konya’da eli boş göndereceğiz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri