Diltaş Galatasaray maçına hazır

Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde teknik ve taktik ağırlıklı idman yapan Mavi-Beyazlılar zorlu Galatasaray maçını kazanarak tehlike hattından uzaklaşmak istiyor.

Galatasaray karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, “Pazar günü kendi sahamızda ligin güçlü isimlerinden Galatasaray ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı bugün yapacağımız çalışma ile tamamlayacağız. Tehlikeli bir bölgede bulunuyoruz ve bu bölgeden uzaklaşmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Oyuncularıma güvenim tam. Taraftarlarımızında desteği ile Galatasaray’ı buradan eli boş göndereceğiz” dedi.
Öte yandan Erkekler 1. Ligi’nde bu hafta birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Şampiyon adaylarından Fenerbahçe, kendisi gibi zirveyi kovalayan Arkas Spor ile sahasında karşılaşacak. Halkbank da orta sıralardaki Milli Piyango’yu konuk ederken, Ziraat Bankası ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş evinde Sosyal Güvenlik Kurumu ile karşılaşırken, Bozkurt Belediyespor da seyircisi önünde Belediye Plevne ile karşı karşıya gelecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri