Diltaş Fener’e bileniyor

Ligin ikinci yarısına Halkbankası mağlubiyeti ile başlayan Diltaş, ikinci yarının ikinci maçında Fenerbahçeyi konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde tek hedef galibiyet almak

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden mavi-beyazlı temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Fenerbahçe’ye bileniyor. İkinci yarının ilk maçında mağlup olan temsilcimiz, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kendi saha ve seyircisi önünde kazanmanın hesaplarını yapan mavi-beyazlılar, alacağı sonuçla moral bulmak istiyor.

Ligin ilk yarısında sahasında Halkbank’a 3-1’lik skorla teslim olan temsilcimiz Diltaş, bu maçın rövanşını da aynı skorla kaybetti. Mavi-Beyazlılar, 12. haftanın ardından 9 puanda kalırken, sıralamada da değişme olmadı. Devre arasına lider giren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Kastamonu Bozkurt Belediye'yi 3-1 yenerek liderliğini korudu. İlk devreyi 2. sırada bitiren Arkas Spor, Ankara deplasmanında Ziraat Bankası ile karşılaştı. Beklenmedik bir şekilde bu karşılaşmadan set bile alamadan ayrılan İzmir ekibi, bu haftayı puansız kapadı ve 3. sıraya geriledi. İkinci devrenin ilk haftası derbi maça sahne oldu. Devre arasına 3. sırada giren Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı 3-2 yendi. Arkas Spor'un da puan kaybı yaşamasıyla sarı-lacivertli ekip 2. sıraya yerleşti.
İkinci devrenin ilk, ligin ise 12. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: Fenerbahçe-Galatasaray: 3-2, Ziraat Bankası-Arkas Spor: 3-0, Halkbank-Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü: 3-1, Beşiktaş- Maliye Milli Piyango: 1-3, Kastamonu Bozkurt Belediye-İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 1-3, Tokat Belediyesi Plevnespor-SGK: 0-3 17 Ocak Pazar 13:00 Diltaş Eğitim Kurumu-Fenerbahçe (Konya Atatürk), 14:00 Galatasaray-Tokat Belediyesi Plevnespor (TVF 50. Yıl), 16:00 Arkas Spor-Halk Bankası (İzmir Atatürk), 21 Ocak Perşembe 17:30 Maliye Milli 17:30 SGK-Kastamonu Bozkurt Belediye (Selim Sırrı Tarcan), 17:30 İstanbul Bayakşehir Belediye-Beşiktaş (Haldun Alagaş), Piyango-Ziraat Bankası (Selim Sırrı Tarcan)
VOLEYBOLDA EN İYİLER BELLİ OLDU
Aroma Voleybol 1. Liglerinde her hafta en değerli oyuncular seçiliyor. Sezon sonuna kadar devam edecek uygulamada her hafta en skorer, en iyi servis atan, en iyi top karşılayan, en iyi atak yapan ve en iyi pasör kategorilerinde oyuncular ilan edilecek.  Değerlendirmeler haftalık olduğu gibi toplam olarak da yapılacak ve sonuçlar TVF resmi web sitesinde yayınlanacak.  Aroma Erkekler Birinci Liginde ikinci yarının ilk haftasının en iyileri şöyle: En Skorer Oyuncu: Tomislav Coskovic (Fenerbahçe) 24 sayı, En İyi Servis Atan: Tomislav Coskovic (Fenerbahçe) 5 sayı, En Verimli Servis Atan Oyuncu: Tomislav Coskovic (Fenerbahçe) % 15,79, En İy Servis Karşılayan Oyuncu: Burrow Ryan Scott (Bozkurt Belediye) 33 servis, En Verimli Servis Karşılayan Oyuncu: Divis Lukas (Fenerbahçe) 25 servis, En İyi Smaçör: Cysique Philippe Barca (Galatasaray) 20, En Verimli Smaçör: Peter Platenik (Ziraat Bankası) % 69,23, En İyi Blok Yapan Oyuncu: Millar Ryan Madsen (İstanbul B.Ş. Belediyesi) 8 blok, En Verimli Blok Yapan Oyuncu: Emre Batur (Fenerbahçe) % 100, En İyi Pasör: Selçuk Keskin (Ziraat Bankası) % 61,54

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri