Diltaş Fener sınavında

2. yarıya Halkbank mağlubiyeti ile başlayan Diltaş, bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Rakibine ilk etapta 3-1 kaybeden mavi-beyazlı ekip, rövanşı almak için salona inecek


Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Diltaş, ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile bugün kendi saha ve seyircisi önünde zorlu bir sınava çıkacak. Konya Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak müthiş maç saat 13.00’te başlayacak. Geride kalan 12 haftada 2 galibiyet, 10 yenilgisi bulunan Mavi-Beyazlılar, lider İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin en yakın takipçisi konumundaki Fenerbahçe karşısında saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak istiyor.
Sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 3-1 mağlup olan temsilcimizde Halkbank karşılaşması öncesi yapılan antrenmanda sakatlanan Tolga ile Bozkurt Belediyesi maçında kart görerek cezalı duruma düşen Mehmet Almaz dışında herhangi bir eksik yok. Zorlu maçın hazırlıklarını Cuma günü akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan ve ardından Rıxos Hotel’de kampa giren temsilcimiz dün de bir ter idmanı gerçekleştirdi.
Dün Galatasaray-SGK maçıyla start alan 13. haftada bugünkü programı şu şekilde: 13:00 Diltaş Eğitim Kurumları-Fenerbahçe    (Konya Atatürk), 16:00 Arkas Spor-Halkbank (İzmir Atatürk), 17:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş (İstanbul H.Alagaş), 17:30 SGK-Bozkurt Belediye (Ankara S.Sırrı), 19:30 Galatasaray-Belediye Plevne (Ankara S.Sırrı) 21 Ocak Perşembe 17.30 Maliye Milli Piyango-Ziraat Bankası (Ankara S. Sırrı) Genç Erkekler Ligi’nde ise 13. hafta programı şu şekilde: Bugün 10:00 Arkas Spor-Halkbank (İzmir Atatürk), 10:30 Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü-Fenerbahçe (Konya Atatürk), 10:30 SGK-Bozkurt Belediye (Ankara S.Sırrı), 19:00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş (İstanbul H.Alagaş) 21 Ocak Perşembe 19.00 Maliye Milli Piyango-Ziraat Bankası (Ankara S. Sırrı)
KIRICI: KAZANMAK İSTİYORUZ
Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, Halkbank mağlubiyetinin acısını Fenerbahçe maçından çıkarmak istediklerini ve kazanmak için salona çıkacaklarını söyledi. Halkbank maçını değerlendiren Kırıcı, “İkinci devrenin ilk maçında rakibimizi yenebileceğimizi düşünmüştük. Çünkü.önceki maçlar bize ümit vermişti. Yeni bir hoca değişikliği yaptılar. 5’nci yabancılarını aldılar. Karşılaşmaya iyi başladık ve ilk seti aldık. İkinci sette Halkbank eşitliği yakaladı. Üçüncü bölümde 19-13’ten seti verince bir motivasyon bozukluğu oldu ve bu seti de kaybettik. Bu mağlubiyet bizim için kötü oldu. Puan veya puanlar almak bizim için kolaydı ama olmadı” dedi.
Fenerbahçe maçıyla Halkbank mağlubiyetini telafi etmek istediklerini ifade eden Ünsal İsmail Kırıcı, “Artık Fenerbahçe maçından onun acısını çıkarmak istiyoruz. Yönetimimiz de iddialı. Rakibimizi yeneceğimizden eminler.  İyi top oynuyoruz, takımdaki birlik beraberlik iyi oyunumuza yansıyor. İnşallah Fenerbahçe maçında Konyalı voleybolseverlerin ve yöneticilerimizin yüzünü güldürürüz. Tabi zor bir periyottayız. 20 gün içinde 5 maç yapacağız. Zor ve yoğun bir program bizi bekliyor. Fenerbahçe çok kuvvetli bir ekip ama biz onlardan da set aldık. Ama tabi ki çok kaliteli bir ekip. Dünya çapında yabancıları var, yedekleri de çok kaliteli oyuncular. Kendi salonumuzun avantajını kaybetmek istemiyoruz. Voleybolseverler her türlü sonuca hazırlıklı olsun. Zira Diltaş, Fenerbahçe’yi yenemez diye bir şey yok. İyi çalıştık, iyi hazırlandık. Kazanmak için oynayacağız” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri