Diltaş Eğitim’in düşüşü sürüyor

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde 16. hafta, yani 2. devrenin 5. haftası, tek maç dışında tamamlandı.

Ligdeki temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Maliye yenilgisi ile düşüşünü sürdürdü ve 11. sıraya geriledi. Fenerbahçe, bu hafta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 3-1 yenerek sezon başından bu yana kovaladığı liderlik koltuğuna sonunda yerleşti. Sarı-lacivertli takım, 106 dakika süren ve setleri 25-18, 21-25, 25-19 ve 28-26 tamamlanan karşılaşma sonunda 40 puana yükseldi ve averajla lider oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise 2. sıraya geriledi. Puan tablosunda 3. sırada Ziraat Bankası yer alıyor. Başkent ekibi, sahasında Tokat Belediyesi Plevnespor’u 3-0 yenerek, geçen hafta elde ettiği üçüncülüğü bu hafta da korudu. Ziraat Bankası’nın 4. sıradan takipçisi Arkas Spor ise bu hafta sahasında Galatasaray’ı 3-2 yendi. Ligde 1 maç eksiği bulunan İzmir ekibi, 11 Şubat Perşembe günü yapılacak erteleme maçında sahasında Konya Diltaş Eğitim Kurumu ile karşılaşacak.

HALK BANKASI İYİ GİDİYOR
Öte yandan ilk devre sonuna doğru sıkıntılı bir dönem geçiren ve antrenör değişikliği yapan Halk Bankası’nda bu hafta alınan 3-1’lik SGK galibiyeti yüzleri güldürdü. İtalyan Flavio Gulinelli ile iyi bir gidişat sergileyen takımda, yeni transfer edilen Brezilyalı pasör Raphael Florencio Margarido’nun performansı da beğeni topluyor. Ligde 16. hafta maçlarının sonuncusu 3 Şubat Çarşamba günü İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda Beşiktaş ile Kastamonu Bozkurt Belediye arasında yapılacak. Bu arada lige, Avrupa kupası maçları ve TVF tarafından yapımı tamamlanan Başkent Voleybol Salonu’nun açılışı nedeniyle 1 hafta ara verilecek.  
16. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 17. hafta maç programı şöyle: 16. hafta sonuçları: Ziraat Bankası-Tokat Belediye Plevnespor (3-0) Halk Bankası-SGK (3-1) Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (3-1) Arkas Spor-Galatasaray (3-2) Konya Diltaş Eğitim Kurumu-Maliye Milli Piyango (3-1) 17. hafta programı: 11 Şubat Perşembe: 17:30 Galatasaray Beşiktaş (TVF 50. Yıl) 14 Şubat Pazar: 17:00 Maliye Milli Piyango-Arkas Spor (Selim Sırrı Tarcan) 19:00 SGK-Fenerbahçe (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Konya Diltaş Eğitim Kurumu (Haldun Alagaş) 16:00 Kastamonu Bozkurt Belediye-Ziraat Bankası (Bozkurt) 16:00 Tokat Belediyesi Plevnespor-Halk Bankası (Hüseyin Akbaş)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri