Diltaş dibe demir attı

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Liginde 5. hafta tamamlanırken, Arkas Spor liderliğini sürdürüyor. Maliyeye mağlup olan temsilcimiz Diltaş, zorlu haftanın ardından 1 puanla 11. sırada yer aldı

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde 5. hafta, tamamlanırken, İzmir ekibi Arkas Spor liderliğini sürdürüyor. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Diltaş Eğitim kurumları Ankara’da galibiyet hesapları ile çıktığı Maliye maçından 3-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Temsilcimiz Aldığı bu sonuçla ligin 11. sırasında kaldı. Namağlup unvanını koruyan İzmir ekibi, 5. hafta maçında Galatasaray’a konuk oldu. TVF 50. Yıl Spor Salonu’ndaki karşılaşma bir hayli çekişmeli geçerken, 38 dakika süren ilk set, 36-34 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı-kırmızılı ekip, yine uzatmaya giden 2. seti de 31-29 almayı başardı. Zorlu 2 setin ardından rakibinin yorgun düşmesini değerlendiren Arkas Spor, 3. seti 25-19, 4. seti ise 29-27 alarak maçı tie-break setine taşıdı. Bu setten de 15-11 üstün ayrılmayı başaran İzmir ekibi, karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak, bu haftayı da namağlup kapattı.

Haftanın bir değir zorlu karşılaşması Ankara’da SGK ile Halk Bankası arasında yapıldı. Ligin 2 iddialı takımı, Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda toplam 119 dakika süren maçta karşı karşıya geldi. Hakem kararlarına itirazların sıkça yaşandığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf, 3-2’lik skorla SGK oldu. Puan tablosunda bu hafta 13 puanla 1. sırada yer alan Arkas Spor’u, 10 puan ve averajla maç eksiği olmasına rağmen Fenerbahçe ikinci, yine 10 puan ve averajla da SGK üçüncü sıradan takip ediyor.  Ligde 5. haftanın son maçı, 10 Kasım Salı günü saat 19:00’da Haldun Alagaş Spor Salonu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Fenerbahçe arasında yapılacak.
Aroma Erkekler Birinci Ligi’nde 5. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve gelecek haftanın programı şöyle: 5. hafta sonuçları: Maliye Milli Piyango-Diltaş Eğitim Kurumu (3 - 0) SGK-Halk Bankası (3 - 2) Galatasaray-Arkas Spor (2 - 3) Bozkurt Belediyesi-Beşiktaş (3 - 0) Belediye Plevne-Ziraat Bankası (0 - 3). 6. hafta programı: 14 Kasım Cumartesi: 13:00 Diltaş Eğitim Kurumu-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Atatürk) 13:30 Beşiktaş-Galatasaray (Akatlar) 15:00 Halk Bankası-Tokat Belediyesi Plevnespor (Selim Sırrı Tarcan) 16:30 Ziraat Bankası-Kastamonu Bozkurt Belediye (Selim Sırrı Tarcan) 17:00 Arkas Spor-Maliye Milli Piyango (Atatürk) 17:30 Fenerbahçe-SGK (TVF 50. Yıl)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri