Diltaş Arkas’ı bekliyor

2. yarıda galibiyetle tanışamayan Diltaş, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Erteleme maçında ligin güçlü ekibi Arkas ile karşılaşacak olan temsilcimizde morallerin yerinde.
Aramo Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen ancak ikinci yarıya kötü başlangıç yapan mavi-beyazlı temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, 11 Şubat Perşembe günü erteleme maçında Arkasspor ile yapacağı kritik karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmanın planlarını yapıyor
Ligin ikinci yarısında üst üste aldığı kötü sonuçların ardından son olarak kendi saha ve seyircisi önünde Maliye Milli Piyango’ya uzatma setinde pes eden ve 11. sıradan kurtulamayan Diltaş, Arkas maçından en iyi sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, iç sahada oynayacakları SGK ve Bozkurt maçı ile deplasmanda oynayacakları Beşiktaş ve Tokat maçlarının final niteliğinde olduğunu belirterek, “Yeni transferimizin de katkısıyla inşallah ligde tutunacağız” dedi. Arkas’ın gücünü bildiklerini ve hazırlıklarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade eden Ünsal İsmail Kırıcı, yönetim, teknik heyet ve sporcularla galibiyete kenetlendiklerini ve kalan maçlara da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Öte yandan voleybolda bir hafta ara verilen ligler Perşembe günü Galatasaray-Beşiktaş maçıyla start alacak. 17. hafta programı şu şekilde: 11 Şubat Perşembe: 17:30 Galatasaray-Beşiktaş (TVF 50. Yıl) 14 Şubat Pazar: 17:00 Maliye Milli Piyango-Arkas Spor (Selim Sırrı Tarcan) 19:00 SGK-Fenerbahçe (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Konya Diltaş Eğitim Kurumu (Haldun Alagaş) 16:00 Kastamonu Bozkurt Belediye-Ziraat Bankası (Bozkurt) 16:00 Tokat Belediyesi Plevnespor-Halk Bankası (Hüseyin Akbaş)
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise 10 Şubat Çarşamba günü karşılaşacağı Eczacıbaşı Zentiva maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sabahları kondisyon çalışması yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, önemli bir eksiklikte bulunmuyor. Ligin ikinci yarısına kötü başlangıç yapan ve 3 haftadır kötü gidişe dur diyemeyen Yeşil-beyazlılar, Eczacıbaşı Zentiva maçını kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyor. Zor bir karşılaşma olacağını ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Takımda moraller yüksek. Ligde kötü günler geçiriyoruz. İkinci yarıda oynadığımız 3 maçı da kaybettik. Hedefimiz bu zorlu karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmak” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri