Diltaş, Arkas’a sıkı hazırlanıyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon ligde kalmayı planlayan ancak alt sıralardan bir tülü uzaklaşamayan Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, 11 Şubat Perşembe günü erteleme maçında Arkasspor ile yapacağı maçtan en iyi sonuçla ayrılmanın pla

Avrupa kupası maçları ve TVF tarafından yapımı tamamlanan Başkent Voleybol Salonu'nun açılışı nedeniyle liglere 1 hafta ara verilmesini fırsat bilen Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, 11 Şubat Perşembe günü erteleme maçında deplasmanda Arkasspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Maliye Milli Piyango karşısında setlerde 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve karşılaşmayı 3-2 kaybederek ligde tutunma umutlarını kalan haftalara taşıyan Mavi-Beyazlılar, kritik karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmanın planlarını yapıyor.

Arkas’ın gücünü bildiklerini ancak çekinmediklerini belirten antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, “Bizim için iyi takım kötü takım yok. Biz tüm rakiplerin karşısına iyi top oynamak ve kazanmak için çıkıyoruz ancak sonuçları alamıyoruz. İnşallah yeni transferimizin de katkısıyla bundan sonra sonuçları da alacağız. Çocuklarıma güveniyorum” dedi.
3-2’lik sonuçların kendilerini zora soktuğunu ancak bu skorları 3-0’a dönüştürdükleri tatirde ligde rahat rahat kalabileceklerini ifade eden Ünsal İsmail Kırıcı, “Maliye maçı bizim için çok önemliydi ama kazanamadık. Önümüzdeki SGK maçı, İstanbul’da Beşiktaş maçı, Tokat’ta Tokat maçı ve buradaki Bozkurt maçı final niteliğinde maçlar. Kendi seyircimiz önünde iyi top oynuyoruz. Yönetimimiz sağolsun iki gün önceden takımı kampa alıyor, gerekli ilgiyi gösteriyor. Brezilyalı oyuncumuzun da katkısıyla ligde rahat rahat kalabileceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri