Diltaş Arkas virajında

Alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veren Diltaş, bugün erteleme maçında Arkas ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin tek hedefi 2. yarıda ilk galibiyetini alarak moral bulmak

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, bugün erteleme maçında deplasmanda saat:16.00’da Arkasspor ile karşı karşıya gelecek. İzmir Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan mavi-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Ligde kötü günler geçiren temsilcimiz bu karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Ligin ilk etabında güçlü rakipleri karşısında başa baş mücadele eden ancak oynadığı iyi oyunu skora yansıtamayan ve 9 puan toplayan mavi-beyazlılar, ikinci etapta kaybettiği 4 maçın ardından kötü gidişe İzmir deplasmanında dur demek istiyor. Sezonun ikinci yarısında Halkbank, ardından Fenerbahçe’ye yenilen temsilcimiz, Galatasaray ve Maliye Milli Piyango karşılaşmalarında 2 puan toplayarak puanını 11’e yükseltmişti. İzmir’de oynayacağı Arkas maçının ardından İstanbul’a geçecek ve Pazar günü ligin bir başka güçlü ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak olan Diltaş, kalan haftalarda puan kaybı yaşamak istemiyor.
Diltaş Eğitim kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, Arkas deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. ikinci yarıda henüz galibiyetlerinin bulunmadığını ifade eden Kırıcı; “Lige moralli başlayamadık ve bu da bizim üzerimizde olumsuz bir baskı oluşturuyor. Bir an önce galibiyetle tanıyarak moral bulmak ve alt sıralardan kurtulmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi 17. Hafta maç programı ise şöyle Pazar: 17.00 Maliye Milli Piyango-Arkas Spor (Selim Sırrı Tarcan), 19.00 SGK-Fenerbahçe (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Konya Diltaş Eğitim Kurumu (Haldun Alagaş), 16:00 Kastamonu Bozkurt Belediye-Ziraat Bankası (Bozkurt), 16:00 Tokat Belediyesi Plevnespor-Halk Bankası (Hüseyin Akbaş)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri