Diltaş Alanya’da terleyecek

Aroma Erkekler 1. Voleybol Ligi ekiplerinden Diltaşsspor sezon öncesi son hazırlık maçlarını Alanyada oynayacak. Mavi-beyazlı ekip ligdeki ilk sınavını ise10 Ekimde Halkbankasına karşı verecek
Bu sezon ilk defa mücadele edeceği Aroma Erkekler 1. Voleybol Ligi’nin hazırlıklarını süratli bir şekilde devam ettiren Diltaşspor sezon öncesinde son özel maçlarını Alanya’da oynayacak. Bu karşılaşmalar için dün Alanya’ya giden Diltaş ekibi burada hazırlık maçları oynayacak.
2009-2010 sezonun ilk maçında sahasında Halkbankası ile karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını oynadığı özel maçlarla sürdürüyor. Oynadığı özel maçlarda görülen eksikleri lige kadar gidermeye çalışan Mavi-Beyazlı ekibin, Alanya Belediyespor ile 2-3 özel karşılaşma oynayacağı öğrenildi.
Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, Ligin başlamasına az bir süre kaldığını ve kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirerek Halkbankası karşısına güçlü bir şekilde çıkacaklarını ifade etti.  “Günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. Hocamız top çalışmalarına ağırlık verdi. Ayrıca oyuncuların kaynaşmaları için çalışmalar yapıyoruz. Psikoljik danışmanımız Mustafa Yalçınbey oyuncularla sürekli görüşüyor. Motivasyona da önem veriyoruz. Takımda midesinden ameliyat olan Tacettin dışında eksiğimiz yok. Bu oyuncumuz da Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacak Bu yıl ilk kez mücadele edeceğimiz ligi en iyi sırada bitirmek amacındayız Sezonun ilk maçında güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Halkbankası’nın 4 tane yerli oyuncusu Milli takımdan cezalı olduğu için oynayamayacak. Ancak rakibimizin kaliteli bir kadrosu var.” ifadelerine yer verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri