Diltaş 2. yarı için hırslı

Ligin ilk yarısını Ziraat mağlubiyeti ile kapatan ve kendisinden beklenen performansın altında bir görüntü çizen Diltaş Eğitim Kurumları, 2. yarı hazırlıklarını hırslı sürdürüyor
Aroma Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları, 2. yarı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Sezonun ilk 6 haftasında zor günler geçiren ancak üst üste oynadığı 4 maçta 8 puan elde ederek çıkış yakalayan ve ilk yarıyı Ziraat Bankası mağlubiyetiyle noktalayan Mavi-Beyazlılar, ikinci yarıda özellikle belirlediği hedef maçlarda kayıp yaşamak istemiyor.
Geçtiğimiz hafta Cuma günü kendi tesislerinde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Diltaş’ta, ülkelerinde bulunan yabancı oyuncular da dün takıma dahil oldu. Günde çift antrenman yapan Mavi-Beyazlı ekip, sabahları kondisyon ağırlıklı çalışırken, akşamları da teknik, taktik ve top çalışması yapıyor. Hafta sonuna kadar çift antrenman yapacak olan temsilcimizde Tacettin takımlar birlikte çalışmalara başladı.
İkinci yarıdan umutlu olduğunu belirten Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “Biraz daha takım oyunu oynayabilirsek, deplasmanlardan da sürpriz puanlar getirebiliriz. Puanlar bize uzak değil” dedi.
Özellikle hedef maçlarda herhangi bir kayıp yaşamak istemediklerini vurgulayan Başkan Ataman, “10 Ocak’ta Halkbank ile Ankara’da ikinci yarıya başlangıç yapacağız. Sakat oyuncumuz Tacettin takımla birlikte çalışmalara başladı. Herhangi bir eksiklik yok. Mehmet Almaz, Bozkurt maçından dolayı ceza almıştı. Halkbank ve Fenerbahçe maçında bu oyuncumuzdan yararlanamayacağız. İkinci yarıda 6 maçı içerde, 5 maçı dışarıda oynayacağız. Özellikle hedef takımlarımız olan Galatasaray, Maliye Milli Piyango, SGK ve Bozkurt ile içerde oynayacağız. Beşiktaş ve Plevne maçlarını deplasmanda oynayacağız. Tüm voleybol severlerin bildiği gibi Plevne ilk yarıyı iki set alarak kapattı. Plevne ile oynayacağımız maçın sezon sonuna doğru olması bizim için bir avantaj, zira lig şekillenmiş olacak. Takımın form düzeyi gayet iyi. Biraz daha takım oyunu oynayabilirsek, deplasmanlardan da sürpriz puanlar getirebiliriz. Puanlar bize uzak değil” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri