Dilmen'den kadın taraftarlara şok sözler!

Fenerbahçe'nin mağlubiyeti sonrasında NTV Spor'daki %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, yenilgi için kadın ve çocuk taraftarı suçladı.

Fenerbahçe dün gece cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların desteklediği maçta, sahasında Antalyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen de yenilgi sonrasında %100 Futbol programında özellikle kadın taraftara yüklendi.

Fenerbahçe'nin erkek taraftarlarını normal taraftarlar olarak niteleyen Dilmen, onların olması halinde yenik durumdaki takımı ateşleyebileceğini, ancak kadın ve çocuk taraftarların ise maçlara sadece eğlenmek ve müzik dinlemek için geldiğini savundu. Cezalı maçların bayram havasında izlendiğini savunan Dilmen, seyirci cezasının da artık kaldırılması gerektiğini söyledi. 

Rıdvan'ın hedefinde ayrıca Sırp yıldız Krasic de vardı. Krasic'ten Fenerbahçe'ye hiçbir fayda gelmeyeceğini ve boşuna yapılan bir transfer olduğunu savunan Dilmen, ' "Fenerbahçe, 5 yıldır Krasic'i almak istiyordu, aldık ve gördük neler olduğunu. Krasic, Fenerbahçe'ye gelmeden önce de düşüş sürecindeydi. Krasic'ten Fenerbahçe'ye katkı sağlaması çok zor. Ben Krasic'in Juventus'ta kaç maç oynadığını hatırlamıyorum. Krasic demek ki Fenerbahçe'ye gelmeden düşüş sürecindeydi." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri