Dilan Çıtak konuştu

6. kez baba olmak için gün sayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak konuştu. Şu an hiçbir şey söylemeyeceğini belirten Dilan Çıtak, yer ve zamanı geldiğinde durumu açıklayacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz gün ‘Su Gibi’ programında ortaya atılan ‘Dilan Çıtak İbrahim Tatlıses’in kızı’ iddiası büyük yankı getirdi. Bu çarpıcı iddianın ardından İbrahim Tatlıses suskunluğunu korurken; İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak konuştu. Dilan Çıtak’ın konuşmasında iddiayı reddetmesi dikkatlerden kaçmadı.

DİLAN ÇITAK KONUŞTU

‘Su Gibi’ programının solisti Dilan Çıtak’ın, 6. kez baba olmak için gün sayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı olduğunun iddia edilmesi üzerine, solist Dilan Çıtak'ın stüdyoyu terk ettiği söylenmişti. İbrahim Tatlıses, bu iddia ile ilgili suskunluğunu korurken; İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak, ‘Bu konuyla ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim. Şu an konuşmamam lazım, avukatım da böyle istiyor. Yeri ve zamanı geldiğinde sizlere her şeyi açıklarız. Bu konuyla ilgili ne annem, ne de ben konuşacağız. Açıklama resmi yollarla olacak. Biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Bunların içinde kaybolmak insanın canını sıkıyor. 'Su Gibi' programında bunlar konuşulurken, aslında orada bile değildim. Programın ilk seansında çıkıp şarkımı söyledim. Köpeğim rahatsız olduğu için yayından çıkıp onu veterinere götürdüm. 'Dilan stüdyoya terk etti' demeleri çok ilginç, çünkü orada bile değildim. Ben müzisyenim ve müzisyen kimliğimle konuşulmak istiyorum. Şu an yaşananları dışarıdan bir göz olarak izliyorum.’ şeklinde konuştu.

Dün (21 Mart) bir televizyon programına konuk olan Serpil Çakmaklı, bu iddialarla ilgili olarak, Dilan Çıtak’ın İbrahim Tatlıses’in kızı olduğunu söyleyerek gerekirse mahkemede şahitlik yapabileceğini belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri