Dikkatsizlik Az Daha Canına Mal Oluyordu

Bağcılar’da durağa yanaşan otobüsün önünden koşarak yola çıkan bir kişiye otomobil çarptı. Otomobilin vurduğu yaya, çarpmanın etkisiyle karşı şeride düştü. Hastaneye sevk edilen yayanın hayati tehlikesinin bulunmadığı, sol kol...

Bağcılar’da durağa yanaşan otobüsün önünden koşarak yola çıkan bir kişiye otomobil çarptı. Otomobilin vurduğu yaya, çarpmanın etkisiyle karşı şeride düştü. Hastaneye sevk edilen yayanın hayati tehlikesinin bulunmadığı, sol kol ve omuzunda kırık olduğu öğrenildi.

Kaza, Mahmutbey Caddesi üzerinde önceki gün meydana gedi. Tekstil işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Gümüş, (19) mola verildiği sırada işyerinin karşısında bulunan büfeye gitmek istedi. Mehmet Gümüş, koşarak durağa yanaşan otobüsün önünden geçmeye çalıtı. Bu sırada yan şeritten gelen otomobili fark edemedi. Otomobilin çarptığı Gümüş, metrelerce yükselerek yolun karşı şeridine düştü. Karşı şeritten herhangi bir araç geçmemesi ise olası bir faciayı önledi. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu Gümüş, kendisine çarpan otomobile bindirilerek hastaneye götürüldü. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenile Gümüş’ün sol kolunda ve omuzunda kırık olduğu öğrenildi.

Olay bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görürtülerde;

belediye otobüsünün durağa yanışıyor. Koşarak otobüsün önünden geçen Gümüş'e bu sırada yan şeritten gelen otomobil çarpıyor. Gümüş, çarpmanın etkisi ile karşı şeride düşüyor. Vatandaşların tarafından yardım edilen yaralı çarpan araçla hastaneye kaldırılıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri