Dijital Reklamcılık İçin El Sıkıştılar

Dünyada dijital ekran kuşağına reklam taşıyan ADTECH, Türkiye’de iş ortağı olarak kendisine Turkuvaz Medya Grubu’nu seçti.

Dünyada dijital ekran kuşağına reklam taşıyan ADTECH, Türkiye’de iş ortağı olarak kendisine Turkuvaz Medya Grubu’nu seçti. Grup bünyesindeki Turkuvaz Medya Dijital, bundan böyle ADTECH Adserver sisteminin Tükiye’deki teknik destek ve satış mümesilliğini üstlenecek.

ADTECH ve Turkuvaz Medya Grubu arasındaki işbirliği anlaşması, Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen bir toplantı ile kamuoyuna duyuruldu. ADTECH, AOL Advertising.com bünyesinde hizmet veren ve dijital dünyada toplam 39 ülkede, 680 kuruluşa dijital reklam yönetimi konusunda çözümler sunan dünya çapında online reklam yönetimi servisi olarak biliniyor. Şirket, reklam veren ve ajanslardan oluşan kullanıcılarına, display, video, mobil ve rich media dahil tüm dijital ekranlarda reklam rezervasyon, yönetim ve ayrıntılı rapor alma imkanı sunuyor.

ADTECH CEO’su Erhard Neumann, Turkuvaz ile işbirlikleri konusunda, “Türkiye’de online pazar çok ciddi büyüme ivmesi göstermekte ve buna binaen yayıncılardan, reklam verenler ve ajanslardan bize gelişmiş reklam yönetim sistemleri ile birçok istekler geliyordu. Online yayıncılardan en büyüklerinden biri olan Turkuvaz Medya ile hem müşterimiz hem de iş ortağımız olarak anlaşmaya vardık. Bu sayede lokal online pazarının hızlı büyümesine Turkuvaz Medya ile destek verebileceğiz. Türkiye pazarında büyük potansiyel görüyoruz ve eminiz ki bu bölgedeki diğer pazarlardan çok daha hızlı büyüme gösterecektir." değerlendirmesinde bulundu.

ADTECH Global Satış Ortaklıları Programı Sorumlusu Neelpa Odedra da "Turkuvaz Türkiye’de bizim çözüm ortağımız oldu, bunda kendilerinde gördüğümüz deneyim, bilgi ve teknik yetkinlik önemli oldu. Birlikte Türkiye pazarına yeni ve daha iyi bir çözüm sunabileceğimiz için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Turkuvaz Dijital Reklam Genel Müdürü Neslihan Mesutoğlu, Türkiye’de dijital reklam pazarının büyümesine katkı sağlayacak yayıncı, ajans ve reklam verenin güvenle çalışabileceği ilkeli bir grubu Türkiye pazarı ile tanıştırdıklarını söyledi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri