Didim’de “polis Amca Futbol Turnuvası” Başladı

Didim’de ortaokullar arasında birlik ve beraberlik dayanışmasının arttırılması, spor alışkanlıkların geliştirilmesi ve polise olan güvenin arttırılması amacıyla Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Des...

Didim’de ortaokullar arasında birlik ve beraberlik dayanışmasının arttırılması, spor alışkanlıkların geliştirilmesi ve polise olan güvenin arttırılması amacıyla Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro amirliğince “Polis amca futbol turnuvası” düzenlendi.

Didim sınırları içerisinde bulunan Ortaokullar arasında “Polis Amca futbol turnuvası” düzenlendi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro amirliğince düzenlenen turnuvaya İlçemiz Selçuk Özsoy, Arif Nihat Asya, Cumhuriyet, Valiler, Gazi, İmam Hatip ve Efeler Ortaokulları katıldı.

Didim Anadolu Lisesi bahçesindeki halı sahada düzenlenen turnuvanın açılış maçını Didim Kaymakamı İskender Yönden ile İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk katıldı. Selçuk Özsoy Ortaokulu ile Arif Nihat Asya Ortaokulu takımları ilk maçta karşı karşıya gelirken maçı Kaymakam Yönden ile Emniyet Müdürü Selçuk başlattı. Kaymakam Yönden tüm takımlara başarılar dilerken turnuvanın dostça ve kardeşlik içerisinde tamamlanmasını ümit ettiğini söyledi. Eleme usulü şeklinde yapılacak turnuva Polis Haftasının denk geldiği 8 Nisan’da oynanacak final maçıyla sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri