Didier Drogba'nın Golü Chelsea'ye Yetmedi

İngiltere Premier Lig 9. hafta mücadelesinde Manchester United, evinde Chelsea takımını konuk etti. Old Trafford'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle son buldu.Londra temsilcisinin golünü 53. dakikada Fildişili golcü Didier Drogba kaydetti. Bu...

İngiltere Premier Lig 9. hafta mücadelesinde Manchester United, evinde Chelsea takımını konuk etti. Old Trafford'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle son buldu.

Londra temsilcisinin golünü 53. dakikada Fildişili golcü Didier Drogba kaydetti. Bu gole cevabı Robin van Persie 90+4'te verdi. Tecrübeli forvet maça Diego Costa'nın yokluğunda ilk 11'de başladı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ikinci devrede Chelsea etkinliğini artırdı. Willian, Oscar ve Hazard ile tehlikeli olan Maviler, golü 53. dakikada buldu. Eden Hazard'ın kullandığı kornerde Didier Drogba ön direğe çok iyi sarkarak güzel bir vuruş yaptı: 1-0. Chelsea kalesinde istediği şansları bulamayan Manchester United son dakika piyangosuyla beraberliği kurtardı. Ivanovic sol çizgide Di Maria'yı düşürerek çift sarı kartla oyun dışı kaldı. Kullanılan serbest vuruşta dönen topu Van Persie filelere gönderdi: 1-1.

FARK 10'DA KALDI!

Bu skorla liderliğini koruyan Chelsea puanını 23'e çıkararak en yakın rakibi Southampton'ın 4 puan önünde yer aldı. Chelsea 13 puana yükselen Manchester United'la arasındaki 10 olan puan farkını korudu. Chelsea bu skorla namağlup unvanını sürdürdü. Manchester United ise geçen haftaki West Bromwich beraberliğinden sonra son 2 haftada 4 puan kaybetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri