Devre arası iyi gelecek

Atiker Konyaspor 2108-2019 sezonunun devre arasına Akhisar beraberliği ile girdi.

Atiker Konyaspor  2108-2019 sezonunun devre arasına Akhisar beraberliği ile girdi. Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk yarısını 25 puanla 8. Sırada tamamladı. Son haftalara sakatlıklarla giren Atiker Konyaspor’a devre arası ilaç gibi gelecek. Sakatlıkları olan oyuncular ikinci yarıya kadar hazır hale gelmiş olacak
 
Spor Toto Süper Ligde 2018-2019 sezonun ilk yarısı tamamlandı. Geçtiğimiz sezon sıkıntılı günler geçiren Atiker Konyaspor bu sezonun ilk yarısını 25 puanla 8. Sırada tamamladı.  Yeşil-beyazlı ekip sezonun 17. Hafta maçında Akhisarspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak 1 puanla ilk devreyi noktaladı.  Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon ise 17 hafta sonunda 15 puan toplayarak ilk devreyi 16. Sırada küme düşme hattının içerisinde tamamlamıştı.

SAKATLIKLAR İÇİN DEVRE ARASI İLAÇ OLACAK

Atiker Konyaspor’un son haftalarda sakatlıklarla başı dertteydi. Yeşil-beyazlı ekibin savunma hattının neredeyse tamamı sakatlıklarla boğuşurken orta sahada da birkaç oyuncu son haftalarda forma şansı bulamıyordu.  Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Selim Ay, Ferhat Öztorun, Paolo Hurtado, Uğur Demirok ve Fallou Diagne’nin devre arasında sakatlıklarının iyileşerek ikinci yarıya hazır hale gelmesi bekleniyor. Bu anlamda devre arası Atiker Konyaspor’a sakatlıkların iyileşmesi ve hazır hale gelmeleri açısından iyi gelecek.

SOL BEKTE MOKE SÜRPRİZİ  

Atiker Konyaspor’da ki sakatlıklar Aykut Kocaman’ı farklı alternatifler bulmaya itti. Kocaman Akhisar karşısında sol bekte Moke’ye şans verdi. Atiker Konyaspor’da Ferhat Öztorun ve Yevhen Opanasenko’nun yokluğunda sol bekte sürpriz bir isim forma giydi. Teknik direktör Aykut Kocaman, bu bölgede Wilfred Moke’ye şans verdi. Daha önce stoper ve ön libero mevkilerinde de forma giyen Moke, bu maçla birlikte 5 maç sonra forma şansı buldu.

KAMP 3 OCAKTA BAŞLAYACAK

Süper Lig'de ilk yarıyı 8. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor'un devre arası kamp programı açıklandı
Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun ilk yarısını 25 puanla 8.sırada tamamlayan Atiker Konyaspor’da, Akhisarspor ile deplasmanda oynanan maçın ardından oyunculara 2 Ocak 2019 tarihine kadar izin verildi. Yeşil-beyazlı ekip, Cornella Diamond Hotel'de yapacağı devre arası kamp çalışmalarına 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat 18.00’de yapacağı antrenmanla başlayacak. Devre arası kamp süresi sezonun 18. haftasında deplasmanda oynanacak Erzurumspor maçının tarihinin açıklanmasıyla kesinlik kazanacak.  

FERHAT TÜRKOĞLU    

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri