Devletin Parasının İsraf Olmaması İçin Uluslararası Ziyaret Yapmayacak

Tayland Başbakanı Prayut Chan-ocha haftalık gerçekleştirdiği halka sesleniş konuşmasında, devletin parasının israf olmaması için uluslararası ziyaret yapmayacağını açıkladı. Konuşmasında dış resmi gezilerin önemini anlatan Başbakan...

Tayland Başbakanı Prayut Chan-ocha haftalık gerçekleştirdiği halka sesleniş konuşmasında, devletin parasının israf olmaması için uluslararası ziyaret yapmayacağını açıkladı.

Konuşmasında dış resmi gezilerin önemini anlatan Başbakan ocha, devletin parasının israf olmaması için gerekli olmadıkça uluslararası ziyaretlerde bulunmayacağını belirtti.

Önümüzdeki ay Çin’de gerçekleşecek Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) toplantısına katılacağını belirten başbakan, bu toplantı sayesinde birçok ülke lideri ile görüşme fırsatı bulup kendisini tanıtacağını söyledi.

Tayland ordusunda General rütbesinde görev yapana Prayut Chan-ocha, 22 Mayıs 2014 günü Tayland hükümetine karşı bir darbe düzenledi. O zamandan beri, Barış için Ulusal Konseyi başkanı olarak Tayland’ta başbakanlık görevini sürdürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri