Devlet Bahçeli selamları karıştırdı

Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılan bazı tesislerin toplu açılışını yapan Devlet Bahçeli, selamları karıştırdı.

Devlet Bahçeli selamları karıştırdı! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılan bazı tesislerin toplu açılışını yaptı. Burada Osmaniyelilere hitap eden Devlet Bahçeli, AK Parti, Akil İnsanlar Heyeti ve çözüm sürecine sert eleştirilerde bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın adını taşıyan spor tesisinin açılışını yaparken, izcilerin kendisine hediye ettiği Türk Bayrağı'nı öpen Bahçeli, izcilere teşekkür etmek isteyince 3 parmak yan yana getirilerek yapılan izci selamı yerine, zafer işareti yaptı.

Türkiye'nin önünde 3 siyasi dönem noktası olduğunu belirten Bahçeli, bunun ilkinin 30 Mart 2014'de yapılacak yerel seçimler, ikincisinin 28 Ağustos 2014'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi, diğerinin de 2015'de yapılacak milletvekilliği genel seçimleri olduğunu söyledi.

ŞEHİTLERİMİZİN KATİLİNDEN LÜTUF BEKLEME YOK

Konuşması sık sık 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganlarıyla kesilen Bahçeli, hiç kimseyi ayırt etmeden köküne kökenine mezhebine bakmadan kucakladıklarını anlattı. Bahçeli, vatanın her santimetrekaresine aynı göz, aynı duygu ve aynı ölçüde yaklaştıklarını belirterek şöyle dedi:

"Bunun için milli birliği savunur yüceltir ve sahipleniriz. Son yurdumuz üzerinde yaşayan her bir kardeşimiz bizim için paha biçilmez bir cevherdir. Bunun için siyasi görüşü ne olursa olsun, geleceğini Osmaniye'de gören bu aziz vatan köşesinde soluk alıp veren vatandaşlarımıza elimizi uzatacak ve ocaklarının tütmesini sağlayacağız. Bizim üslubumuzda küslük, ayrılık ve ötekileştirme yoktur. Bizim siyasetimizde düşmanlık yabancılaştırma, kutuplaştırma yoktur. Bizim anlayışımızda, hizip, tahrik, kışkırtma, milleti etnik uçlara götürme yoktur. Kitabımızda terör örgütü ile görüşme, bölücülükten medet umma, şehitlerimizin katillerinden lütuf bekleme asla yoktur."

AKİL İNSANLAR ELEŞTİRİSİ

Bahçeli, Akil İnsanlar Heyeti'ni de eleştirdi. Heyetin, Türk milletini böyle bir karanlığa ve köhneleşmeye ikna etmek için harekete geçtiğini öne süren Bahçeli, şunları söyledi:

"Aklı kararmış, kafası karışmış güruh, çözüm diyerek PKK'nın tekliflerini milletimize anlatacaklar buna da inandırmaya çalışacaklar. Akil adamlar neyi çözecekler? Neye alet olduklarını farkında değiller. Türk milletine neyi anlatacaklar, neyi kabullendirmeye çalışacaklar? Bu akılsızlar hangi akla hizmetle Başbakan Erdoğan'ın yanına sığınmış, milli değerlere bu kadar ters düşen aklını yitirmişler Türk milletinin karşısına nasıl çıkacak? Utanmadan yüzleri kızarmadan nasıl gezecekler? Türk milletinin kutsallığı ne şarkı söylemeye, film çekmeye, salonlarda ahkam kesmeye, ticaret yapmaya benzemez, gazete köşelerinde zehir kusmaya benzemez. Başkan ve yanındaki akıl fukaraları, Türk milletinin tepki ve itirazlarıyla muhakkak karışlaşacaktır."

DEVLET BAHÇELİ SELAMLARI KARIŞTIRDI

Osmaniye'de hemşehrisi Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın adını taşıyan spor tesisinin açılışını yapan Bahçeli, izcilerin kendisine hediye ettiği Türk Bayrağını öperek aldı. İzcilere teşekkür etmek isteyen Bahçeli, 3 parmağın yan yana getirilerek yapılan izci selamı yerine, zafer işareti yaptı.

Salonu, adını taşıyan Samet Aybaba ile birlikte gezen Bahçeli, yakındaki Korkut Ata Üniversitesi girişinde bulunan kavşaktaki 'Korkut Ata'nın heykelini de açtı. Bahçeli, daha sonra Osmaniye Asri Mezarlığı'na giderek aile kabristanlığında yakınlarının mezarlarına çicek bırakıp suladı. Bahçeli daha sonra Kent Müzesi'ni de ziyaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri