DEVA Partisi Konya'da yeniden yapılanacak

DEVA Partisi Konya İl Teşkilatı'nda İl sekreteri olarak görev yapan Ahmet Elden, partideki görevinden ayrıldığını duyurdu. DEVA Partisi Konya'da yeni bir yapılanmaya gidiyor

DEVA Partisi, Konya'da köklü bir değişikliğe gitme kararı aldı. Özellikle il teşkilatında partinin yeni isimlerle yol yürüyeceği öğrenildi. DEVA Partisi, yeni teşkilatın oluşturulması adına ise isim belirleme çalışmalarını hızlandırdı. İlçelerde de bazı değişiklikler yapılacağı ifade edildi. DEVA Partisi'nin Konya'da seçim süreci öncesi yapılacak olan yeni bir liste ile sahaya çıkacağı, yeni ekiple birlikte çalışmaların da teşkilat nezdinde hız kazanacağı söylendi.

ELDEN: ZAMANLA MENTAL BİR YORGUNLUK OLUŞTU

DEVA Partisi Konya İl sekreteri olarak partisinin kuruluşundan bu yana görev yapan, Konya STK'ları tarafından yakından tanınan bir isim olan Ahmet Elden ise partideki görevinden ayrıldı. Elden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Kuruluşundan bugüne kadar görev almış olduğum, DEVA Partisi Konya İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden bu gün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Vakî olanda hayır vardır” dedi. Görevinden ayrılan Ahmek Elden de gazetemizin sorularını yanıtladı. Elden, “2 yıllık bir koşuşturma süreci geride kaldı. Mental bir yorgunluk oldu haliyle. Şeker rahatsızlığım var. Sağlığımı olumsuz etkilemeye başladı. Genç arkadaşlarımız var. İstekliler. Onların da önünün açılmasını istedik” dedi.

DEVA Partisi Konya İl Sekreteri Ahmet Elden

SAĞLIK GEREKÇELERİNDEN ÖTÜRÜ AYRILDI PAYLAŞIMI

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ise “Değerli dostum ve kardeşim Ahmet Elden’e bugüne kadar teşkilat içerisindeki yol arkadaşlığında yoğun destekleri için çok teşekkür ederim. Hem kendisi hem ailesi için sağlıklı ve huzurlu bir gelecek niyaz ediyorum” diyerek, yaptığı çalışmalar için teşekkürlerini iletti. Ayrıca DEVA Partisi'nin Konya sosyal medya hesabından da Elden'in sağlık gerekçelerinden ötürü kendi isteğiyle ayrıldığı paylaşıldı.

SEYİT KARACA GÖREVİNİN BAŞINDA

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca'nın göreve devam edeceği öğrenildi. Karaca'nın öncülüğünde yeni bir teşkilat hazırlığına gidildiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. 40 kişilik yeni bir ekiple önümüzdeki haftadan itibaren DEVA Partisi'nin Konya'da saha çalışmasını hızlandıracağı bilgisine de ulaşıldı.

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca

SEÇİME DİNAMİK BİR KADRO İLE GİTMEK ÖNEMLİ

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, konu ile ilgili gazetemizin sorularını yanıtladı. Karaca, “Ahmet Bey, bizim kıymetli bir kardeşimizdir, dostumuzdur. Emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. İlde 40+20 toplam 60 kişilik yönetimiz var” dedi. “Zamanla bir revizyon ihtiyacı doğuyor” diyen Karaca, “İş değişikliği olanlar oldu. Eğitiminden dolayı değişiklikleri olanlar oldu. Dinamik bir süreç. Seçime giderken dinamik bir kadro ile gitmek önemli” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri