Dev kartallar lideri bekliyor

Dev Kartallar, yarın dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz Torku Konyaspor, lig lideri Darüşşafa Doğuş ile evinde kozlarını paylaşacak. Basın sözcüsü Tunahan: bu maçı da kazanacağız

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde 9 hafta sonunda 5’nci sıraya yükselerek müthiş bir çıkış yakalayan Torku Konyaspor, yarın sahasında lider Darüşşafaka Doğuş’u konuk edecek. Hafta boyunca çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, lideri seyircisi önünde devirerek yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

SEYİRCİMİZİN BASKISIYLA KAZANACAĞIZ

Karşılaşmanın çok zorlu geçeceğine dikkat çeken Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, seyirci avantajını da kullanıp sahadan galip ayrılmak istediklerini dile getirdi. Önceki haftalarda güçlü rakiplerini de yendiklerini ve bunu yine başaracaklarını belirten Turhan, “Yarın çok zor bir maç bizi bekliyor olacak. Darüşşafaka Doğuş, çok güçlü bir rakip ama biz de sezona çok iyi bir başlangıç yaptık ve güçlü rakiplerimizi de yenmeyi başardık. Evimizde oynamanın avantajını kullanıp seyircimizin de baskısıyla yenmek için elimizden geleni yapacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

JOSH MAYO, YERİNDE YAPILAN BİR TRANSFER

Troy Devries, Josh Mayo ve Sean Williams’ın da performansları hakkında görüşlerini aktaran Basın Sözcüsü Turhan, “Troy ve Sean geçen sezonun üzerine ilave ederek devam ediyor. Josh Mayo’nun ise yerinde yapılan bir transfer olduğunu düşünüyorum. Ayrıca burada olmaktan da çok mutlu. Daha da iyi olacağından eminiz. Bunun dışında hocamızın da belirttiği gibi kenardan gelen oyuncuların da takıma katkısı üst düzeyde. Yük, sadece birkaç oyuncunun üzerine binmiyor” şeklinde konuştu.

ÇIKIŞIMIZIN SIRRI

9 hafta sonunda yakalanan başarının sırrını açıklayan Turhan, “Yapılan doğru transferler, teknik ekibin oyuncular üzerinde etkisi, Aziz hocanın kafasında oynatmak istediği oyuna, oyuncuların desteği ve yönetim kurulunun vaatlerini yerine getirip elimizden geldiğince onlara verdiğimiz destek… Bütün bunlar yakaladığımız çıkışın en önemli nedenleri diye düşünüyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri