Dev adamlar doludizgin

Beysu Konyaspor Basketbol, 25. hafta maçında Ormanspor’u 93-78 yenerek  art arda 5. galibiyetini aldı. Başantrenör Engin Gençoğlu maç sonu yaptığı açıklamada “Yolun sonu Süper Lig” dedi  

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basketbol, 25. hafta maçında Ormanspor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı ekip mücadeleyi 93-78 kazanarak art arda 5. galibiyetini aldı.

 mücadeleyi yeşil-beyazlılar 93-78 kazanarak süper lig yolunda önemli bir engeli daha geçti.

Konyaspor, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk çeyreğini  22-23 kaybetti. İkinci çeyrekte de rakibi Ormanspor ile kıyasıya bir mücadele içine giren Beysu Konyaspor devre arasına 45-46 yenik girdi.

3.çeyrekte rakibi karşısında etkili olmaya başlayan yeşil-beyazlı ekip bu periyodu 60-62 kazanırken, karşılaşmayı ise 93-78  kazanarak 5’te 5 yaptı. Ormanspor maçını Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti. 

GENÇOĞLU: YOLUN SONU SÜPER LİG 

Beysu Konyaspor Basketbol Antrenörü Engin Gençoğlu, OGM Ormanspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Gençoğlu, " Üst üste 5. galibiyetimiz aldığımız için çok mutluyuz. 1.Devre savunamda planladığımız şeyleri yapamadık ama 2. devre oyun sistemimizi sahaya yansıttık ve tempomuzu arttırıp oyunun kontrolünü elimize aldık. Bizim her maçımız final. Yolun sonu Süper Lig. Bu arada büyük Konyaspor taraftarına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız" diye konuştu.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri