Destici: Şov Yapma

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kızlar ile erkeklerin aynı evde kalmalarını, nikâhsız yaşamı doğru bulmadıklarını, ayrıca bu durumun inanç ve milli değerlerimize de uygun olmadığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kızlar ile erkeklerin aynı evde kalmalarını, nikâhsız yaşamı doğru bulmadıklarını, ayrıca bu durumun inanç ve milli değerlerimize de uygun olmadığını söyledi.

Destici, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hükümetin bu konuyu bugün gündeme getirmesinin sebebinin sorgulanması gerektiğini belirtti. Eğer bugün bu durumla ülke insanı karşı karşıya kalmışsa bunda hükümetin geçmiş icraatlarının sebeplerin başında geldiğini kaydeden Destici, “Avrupa Birliği hayaliyle zinayı serbest bırakacaksın, şimdi de niye bu gençler aynı evde kalıyor diyeceksin. Şov yapma.” diye yazdı.

"KAÇ ÖĞRENCİYE YETECEK YURT VAR?"

Destici, açıklamalarına şöyle devam etti: “11 yıldır yurt problemini çözmeyeceksiniz. Şimdi de niye evlerde kalınıyor diyeceksiniz. Acaba kaç öğrenciye yetecek yurt var biliyor musunuz? Acaba asıl hedef dershanelerde olduğu gibi yıllardır hükümetin çözemediği yurt problemini evlerde ve yurtlarda çözenler mi?” BBP lideri Destici, geçtiğimiz yıl özel bir kanalda yaptığı açıklamada, Türkiye'de yurt azlığı sebebiyle problemler olduğunu belirtmişti.

"NEDEN YURT YAPILMIYOR?"

Yüksek öğrenim gören öğrencilerin kredi, burs ve yurt problemlerinin maalesef giderilmediğine işaret eden Destici, sözlerine şunları ekledi: “Türkiye'de inanılmaz bir yurt problemi var. Bir ilimizde 10 bin öğrenci varsa, bin kişilik yurt var. Her ilimizde üniversite açıldı, ama altyapıları yapılmadı. Özel yurtlara gitmek bile zor oldu. Her ailenin özel yurt için maddi imkânı yok. Türkiye'de problemlerin neden çözülemediğini aklım almıyor. Bir yurt yapmak bu kadar mı zor? Bu yurdun giderleri öğrencilerden zaten alınıyor. Öğrenciler burada bedava kalmıyorlar. Nedense yapılmıyor. Bu hükümet döneminde de yurt problemlerine bir çözüm bulunamadı.” CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri