Destici: Kadir Gecesi İslam Aleminin Birlik Ve Dirliğine Vesile Olsun

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kadir Gecesi mesajı'nda "İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kadir Gecesi mesajı'nda "İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

        Mustafa Destici, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, rahmet, bereket ve çok feyizli bir maneviyat ayı olan Ramazan’ın sonuna yaklaşıldığına işaret eden Destici, "Huzur ve esenliğin tüm evreni kuşattığı, ilahî lütuf ve ikramın doruğa çıktığı bağışlama ve af gecesi olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

        BİN AYDAN DAHA HAYIRLI

        Destici, mesajının devamında, "İçinde Kadir Gecesi bulunan bin aydan daha hayırlı olan, sabır ve gayret imtihanının mükâfatı sayılan böylesi mübarek geceye bizleri ulaştıran Allah’a övgüler ve şükürler olsun. Gelip geçici olanın değil, kalıcı ve ebedi olanın insanı yücelttiği bu kutlu gecede, gönüllerimiz maddi ve manevi birçok hikmete, rahmete, berekete ve mağfirete mazhar olur inşallah. İnsanlık değerlerinin git gide yozlaştırıldığı, düşünce ve niyetlerin bulandırıldığı, vicdanlarda bütün insanlığı kucaklayacak umumi merhamet duygularının zayıfladığı, fertlerin çözülmeye ve mutsuzluğa doğru sürüklendiği günümüzde; kalpleri iman esasları üzerine sabitlemek, niyetleri salih amellere yönlendirmek ve ahlakı sevgi, güler yüz, anlayış ve kardeşlikle bütünleştirmek önem arz etmektedir. Bu anlamda Kadir Gecesi içinde müthiş fırsatları barındırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle partim ve şahsım adına; aziz milletimizin, soydaş ve dindaşlarımızın bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ni tekrar kutluyorum. Bu gecenin, ülkemizin, İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri