Destici: Eski Uçağın Suyu Mu Çıktı?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a alınan yeni uçak ve yeni yaptırılan köşke tepki gösterdi.Gündemi yazılı olarak değerlendiren Mustafa Destici, ekonomik tablonun kötü gidişinden...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a alınan yeni uçak ve yeni yaptırılan köşke tepki gösterdi.

Gündemi yazılı olarak değerlendiren Mustafa Destici, ekonomik tablonun kötü gidişinden söz ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan için yaptırılan 650 milyon TL’lik yeni köşk ile 400 milyon TL’ye uçak alınmasını eleştirdi. “Bütün bu ekonomik tablo içerisinde Türkiye neye seviniyor.” diye soran Destici, şunları dile getirdi:

“Eski Başbakan ve yeni Cumhurbaşkanı'na 400 milyona yeni uçak aldık diye seviniyor. Sanki biz Amerika’yız, İngiltere’yiz, Almanya’yız. Sanki dış ticareti artı veren, dış borcu olmayan bir ülkeyiz. Halkının yüzde 50’den fazla bir kesiminin açlık ve yoksulluk altında yaşamamış bir ülkeymişiz gibi Sayın Erdoğan’a, keyfi olsun diye 400 milyon TL’ye yeni bir uçak aldık. Ben buradan sormak istiyorum? Eski uçağın suyu mu çıkmıştı? O yetmiyormuş gibi Sayın Erdoğan için rahat etsin diye 650 milyon TL’ye yeni bir köşk yaptırdık. Yeni yapılan bina Başbakanlık diye yapıldı. Sayın Erdoğan cumhurbaşkanı seçilmeseydi, başbakan olarak devam etseydi o bina başbakanlık binası olarak kullanılacaktı. Cumhurbaşkanı oldu, bina hemen cumhurbaşkanlığı binasına çevrildi. Milletimizin ve kamuoyunun bunu görmesi gerekir. Bütün bu işler kamuoyunun gözleri önünde yapılıyor. Bir katrilyondan fazla para uçak ve köşk için harcandı. Bunlar büyük olan rakamlar. Küçük olan rakamları da kıyasladığınız zaman, Sayın Erdoğan’ın adım atar atmaz cumhurbaşkanlığına maliyeti Türkiye’ye iki katrilyondur. Bunlar büyük rakamlar.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri