Destici: Bayrama, İmralı’daki İblisin Mesajları İle Girdik

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Mübarek Kurban Bayramına, İmralı’daki iblisin mesajları ile girdik.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Mübarek Kurban Bayramına, İmralı’daki iblisin mesajları ile girdik." dedi.

Mustafa Destici, bayram namazını Ankara’daki Tacettin Sultan Camii'nde kıldı. Vatandaşlar ile bayramlaşan Destici, ardından yine burada bulunan merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti. Destici, Yazıcoğlu'nun kabri başında Kur'an-ı Kerim okudu, çocuklara bayram harçlığı verdi.

"İMRALI İBLİSİ"

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Destici, bayrama terörist başının mesajları ile girdiklerini belirtti. Destici, "Bizleri üzen bu Mübarek Bayram’a İmralıdaki iblisin mesajları ile girmiş olmamızı kabullenemiyorum. 30 yıl Türkiye’yi kan gölüne çevirmiş, Mehmetçiğimizin, güvenlik güçlerimizin, kundaktaki bebeklerimizin kanını elinde bulunduran bir iblisin mesajları ile bayramımızın ve kurbanlarımızın mundar edilmesine de müsaade edilmemesini diliyorum. Bu mübarek günde Müslümanlarımızın, inanan insanlarımızın, şehitlerimizin geri de bıraktığı yakınlarının, terör mağdurlarının bu şekilde inceltilmemesini ve incitilmesine müsaade edilmemesini istiyorum. Bunlar yeteri kadar meşrulaştırıldı. Yeteri kadar sanki normalleştirildi. Bundan sonraki süreçte İmralı iblisinin açıklamalarını hiç yoksa bayramlarda şehitlerin yakınları ve terör mağduru insanlarımızın hatırı için kamuoyunda yer verilmemesini diliyorum." diye konuştu.

"TRAFİK KAZALARINA DİKKAT"

Türkiye de yaşanan kazalara değinen Destici, "Memleketimiz bu Kurban Bayramına 9 günlük tatil ile girdi. Trafik kazarında çok acı hadiseler yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın araç kullanırken daha dikkatli olmalarını istiyorum. Yüce Allah tüm Müslüman kardeşlerimize bayramı huzurlu ve kazasız belasız geçirmeyi nasip etmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Destici son olarak, “Tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayram İslam âleminde bir uyanışa vesile olur. İslam âlemindeki kan ve gözyaşının sona ermesinde vesile olur. Her türlü kötülüğün iyiliklere ve güzelliklere kurban edildiği bir bayram olur.” temennisini iletti.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri