Desteksiz zor günler yaşarız

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Torku ve Yönetim Kurulu üyeleri masraflarımızı karşılaması sonucu ayakta duruyoruz. Destek olmazsa zor günler yaşarız” dedi Turhan Selçuklu Belediyesi’ne de teşekkür etti

Torku Konyaspor’da yarın  deplasmanda oynanacak Banvit maçının hazırlıkları tamamlandı.Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın sözcüsü Tunahan Turhan alt gruptan kurtulduklarını artık Play-Off için mücadele edeceklerini söyledi. Turhan ayrıca destek konusunda açıklamalarda bulundu. Tunahan Turhan şunları söyledi: “Sezona güzel başlangıç yaptık. Ondan sonra ilk 7-8 hafta iyi gittik. Daha sonra mağlubiyetler yaşadık. Daha sonra sakatlık ve aksilikler yaşadık. Troy’un sakatlığı takımı olumsuz etkiledi. Devre arasına bu şekilde girdik. Devre arasından sonra hiçbir problem yokken Mayo ile problem yaşadık . İkinci yarıya başladıktan sonra Mayo’nun eksikliği ve Troy’un sakatlığı üst üste aldığımız mağlubiyetler bizleri üzdü. Transferlerin takıma katkı sağlaması sonucunda galibiyetler gelmeye başladı. En sonunda uşak galibiyetinden sonra morallerimiz düzeldi.

Asıl hedefimiz alt gruptan kurtulmaktı bunuda başardık yukarıya doğru tırmandık. Bizim hedefimiz Play Off oynamak ve takımı Avrupa’ya götürmek. Torku ve Yönetim Kurulu üyeleri masraflarımızı karşılaması sonucu ayakta duruyoruz. Destek olmazsa zor günler yaşarız.  Spor Salonundan sonra takım otobüsünüde Selçuklu Belediyesi tahsis etti. Sponsorumuz Torku takım otobüsümüze giydirme yaptı. Takımımıza yakışır otobüs oldu. Belediye Başkanımız U. İbrahim Altay’a yönetim olarak tekrardan teşekkür ederiz.Taraftarlar geçtiğimiz yıla oranla daha fazla destek veriyor. İsim değişikliğinin bunda çok avantajı olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonrada taraftarlarımızın bizlere son maça kadar destek vermesini diliyoruz”

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri