Destek hibeleri için başvuru süresi bitiyor

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Faruk Başoğlu; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD destek hibelerine başvuruların 10 Ocakta sona ereceğini belirtti.
Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Faruk Başoğlu; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD destek hibelerine başvuruların 10 Ocakta sona ereceğini belirtti. Başoğlu, yaptığı açıklamada, Akşehir bölgesinin IPARD desteklerinden yararlanmasının, bölgede kırsal ekonominin gelişiminin desteklenmesi ve ekonomide artı değerler oluşturularak işsizlik sorununun çözümüne pozitif katkı sağlayabileceğini vurguladı.
Böyle projelerden destek alanların kendilerine olduğu kadar bölgeye de ekonomik yönden katkı sağlayacaklarını ifade eden Başoğlu, şunları kaydetti: ''Bu ve bunu gibi hibe programlarına gerekli titizliği ve önemi göstererek hızlı bir şekilde projelerinizi hazırlayarak zamanında teslim ediniz. IPARD kendi web sayfasında da proje ile ilgili gerekli tam açıklamalarda bulunmaktadır. Ancak yine de projelerinizi hazırlamak için gereken desteği her zaman vermeye ve rehberliğe oda olarak hazırız.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri