Destek arayışı sürüyor

2. Basketbol Liginde yoluna devam edecek olan Üniversitesporda sponsor arayışları sürüyor. Kamanlı, Geçen yıl ana sponsorumuz olan Mutlu Akü ile görüşmelerimiz sürüyor dedi
Yeni sezonda Konya’yı Türkiye 2. Basketbol Erkekler Ligi’nde temsil edecek olan Selçuk Üniversitesi, destek arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon takımın ana sponsoru olan Mutlu Akü’nün yine destek vereceği ancak bu desteğin sınırlı olacağı öğrenildi. Sarı Mavili yönetimin Konyalı iş adamları ile de görüşmelerini sürdürdüğü ifade edilirken bir kaç gün içerisinde bu sorunun çözüleceği kaydedildi.
Sponsor sorununu çözüme kavuşturduktan sonra transfer çalışmalarına başlayacak olan Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu, listede belirlenen isimlerle görüşmelere başlayacak. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı mavili yönetimin genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına katacakları belirtildi.
Sponsor sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, “Geçen yıl ana sponsorumuz olan Mutlu Akü ile görüşmelerimiz sürüyor. Ancak bununla sınırlı kalmayacağız. Takımımıza başka sponsorlarda arıyoruz. Konyalı iş adamlarıyla görüşmeler devam ediyor. Anlaştığımız takdirde yeni sezon çalışmalarına start vereceğiz” dedi.
Şampiyonluk yarışında güçlü bir ekiple mücadele etmek istediklerini ifade eden Kamanlı,” Bu sezon şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Bunun içinde güçlü bir kadro kurmamız lazım. Tekrar Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yönetim kurulu olarak transfer listemizi oluşturduk. Bu oyuncularla görüşmelere başlayıp transferlerini gerçekleştireceğiz. Selçuk Üniversitesi olarak genç, kaliteli ve yetenekli oyuncuları kadromuza katacağız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri