Dersimizi aldık

Klasman grubunun ikinci yarısında Eyüp karşısında aldığı şok yenilgi ili başlayan Şekersporda moraller bozuk. Teknik adam Altıparmak, kupa maçının havası ile çıktıkları maçta derslerini aldıklarını söyledi
TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor'da, Eyüpspor karşısında alınan şok yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Kupa maçlarında ortaya koyduğu performansla göz dolduran ve ligde ede hedefini şampiyonluk olarak belirleyen yeşil-beyazlılar, zorlu maçların ardından girdiği rehavetin bedelini evinde aldığı şok yenilgi ile ödedi. İkinci yarıya fırtına gibi girmenin hesaplarını yapan temsilcimiz aldığı yenilgi ile 29 puanda kaldı ve yarıya moralsiz başlamış oldu.
Eyüp maçında alınan mağlubiyetin ardından bir açıklama yapan Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, klasman grubuna hiç beklemedikleri bir yenilgiyle başladıklarını söyledi. Özellikle maçın ilk yarısında önemli fırsatlar yakaladıklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini anlatan Altıparmak, ''Karşılaşmasının son dakikasında yediğimiz golle maçı kaybettik. Mücadele etmeden hiçbir maçı kazanamazsınız. Bu maçta 3 puan için gerekli olan mücadeleyi gösteremediğimize inanıyorum'' dedi.
Altıparmak, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları maçlardan sonra lige konsantre olmakta sıkıntı çektiklerini ifade ederek, şunları kaydetti: ''Biz ekip olarak, hala kupa maçlarında kaldık. Futbolcularımızı uyarmamıza ve onlarla devamlı konuşmamıza rağmen ne yazık ki lige dönemedik. Futbolcularımın kendine gelmesi açısından böyle bir yenilgiye ihtiyacımız vardı. Futbol bize dersimizi verdi. Ancak futbolcu kardeşlerime olan inancım devam ediyor. Bu takımı buralara biz getirdik, bu gruptan da yine biz çıkaracağız. İddia ediyorum hala ligin en iyi takımlarından birisi biziz. Yenilgiden gerekli dersleri çıkarttık. Bundan sonraki maçlarda istediğimizi almak için öncelikle futbolumuzu oynayıp mücadele edeceğiz'.'
Öte yandan Eyüpspor cephesinde ise büyük sevinç yaşandı. Konyaspor’da uzun süre görev yapan ve 2001-2002 sezonunda yeşil-beyazlı ekibi Süper Lig’e taşıyan önemli isimlerden Hamza Hamzaoğlu ise Şekerspor karşısına Eyüpspor teknik direktörü olarak çıktı. Hamzaoğlu, zorlu maçın ardından yaptığı açıklamada Şekerspor’un kendileri için zor bir rakip olduğunun bilinci içinde Konya’ya geldiklerini söyledi. Şekerspor’un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu ifade eden Hamzaoğlu; “Biz haddimizi bilerek oynadık ve hak ettiğimiz bir üç puan aldık. Bunun için tüm futbolcularımı kutluyorum. Şekerspor’a da önümüzdeki haftalarda başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri