Dersimiz kazanmak

Torku Konyaspor, bugün Gaziantep Belediye ile ikinci yarının ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Hüseyin Sabancı yönetecek.

Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarıda ikinci deplasman maçına çıkacak olan temsilcimizde hedef: 3 puan..

Gaziantep, GASKİ spor tesislerinde saat 13.00'de başlayacak maçta İzmir bölgesinden Hüseyin Sabancı düdük çalacak. Sabancı'nın yardımcılıklarını Baran Erarslan ve İbrahim Bozbey yaparken, maçın dördüncü hakemi Ozan Soykan. Naklen yayın programında bulunmayan maç İnternet üzerinden yayınlanacak.

Buca deplasmanından galibiyetle dönen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u da yenerek deplasman başarısına biri yenisini daha eklemeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları dün orada gerçekleştirilen ter idmanıyla tamamlandı. Ardından futbolcular maç saatini beklemeye başladı.

Torku Konyaspor’da, bugünkü maç öncesi eksik yok.. Yeni transfer  Sjoerd Adrianus Theodorus ile birlikte U19 Milli takımında bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven’in yer almadığı 20 kişilik kadrodaki 2 futbolcu maçı tribünden izleyecek. Yeşil-beyazlılar, Sinan’ın ayrılması ve yeni transferler nedeniyle Gaziantep maçına muhtemelen değişik bir 11 ile çıkacak.. Buna göre, Kartalların bugünkü maçta şu 11 ile mücadele etmesi bekleniyor: Kaya- Tolga, Ali Turan, Selim, Murat Kalkan- Serkan, Murat Akın- Ömer Ali, Şenol, Erdal- Atilla (Semih)

Torku Konyaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bugün 6. kez karşı karşıya gelecekler.. Daha önce yapılan 5 maçın 3’ünü Konyaspor, 2’sini Gaziantep kazandı ve bir maçta berabere sonuçlandı. İzmir bölgesi hakemi Hüseyin Sabancı  ise, bu sezon Kartal’ın ilk maçına çıkacak. Sabancı, geçen sezon Konyaspor’un 4 maçında düdük çalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri