Derrick Torku'da

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Aziz Bekir’in antrenör olarak göreve getirilmesi ardından Amerikalı gard Derrick Low’u da kadrosuna dahil etti

Ligde zorlu bir dönemden geçen  Torku Konya Selçuk Üniversitesi Amerikalı gard Derrick Low’u kadrosuna dahil etti. Oyuncu ile her konuda anlaşma sağlanarak sezon sonuna kadar sarı mavili renklere bağlandı.  Halen Ukrayna'nın  Azovmash takımında oynayan Amerikalı gard Derrick Low önümüzdeki hafta Salı ya da Çarşamba günü Konya’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacak.  Oyuncunun ligin son haftasında saha da olması beklenmekte. Sarı mavililerin yeni transferi Derrick Low, daha önce Spirit (Avustralya), Rouen (Fransa), Sialiai (Litvanya), Maccabi Haifa (İsrail) ve Dnipro (Ukrayna) takımlarında oynadı. Bu sezon Ukrayna'nın Azovmash takımının formasını giyen oyuncu ligde 28.4 dakika, 7.7 sayı, yüzde 20 üçlük, 2.7 ribaund, 6.4 asist ortalaması ile oynadı..

“FAYDALI OLACAKTIR”

Sarı mavililerin Basın Sözcüsü Tunahan Turhan takımları için faydalı olacakları bir isimle anlaştıklarını belirterek, “Derrick Low ile anlaşma sağladık. Kendisinin takımımıza faydalı olacağını düşünüyoruz. Antrenörümüz ile yaptığımız görüşmeler sonrası böyle bir karar aldık. Bundan sonra transfer için hamlemiz olur mu şu an için yok. Ancak ilerleyen zamanlar ne gösterir bilemiyoruz” dedi.

Öte yandan takımda beş yabancı olması nedeniyle federasyona belli bir miktar ödemesi gereken Selçuk Üniversitesi’nin bu sorunu ise yabancılardan birini tribüne çıkararak çözeceği öğrenildi. Tribüne çıkacak oyuncu rakip karşısında olacak ihtiyaçlara göre belirlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri