Derici’den taraftara çağrı

Anadolu Selçukspor’un başarılı orta saha oyuncusu Okan Derici yarın Sarıyer ile iç sahada oynayacakları maçta taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirterek maça davet etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  Sarıyer maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak.

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Okan Derici Sarıyer müsabakasında tribün desteği beklediklerini belirterek : “Tribünler ne kadar dolu olursa bizimde mücadele gücümüz o kadar artıyor” dedi. Deplasmada iyi mücadele etmelerine rağmen puan kaybettiklerini belirten Okan Derici: “Biz her zaman üst sıralarda yer alan takımlara karşı çok iyi mücadele eden bir ekibiz. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız Sarıyer müsabakasında da iyi oynamamıza rağmen kaybetmiştik. Hatta Sarıyer’i elimizden kaçırdık bile diyebiliriz. Şimdi kendi sahamızda inşallah iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Biz takım olarak bu maçtan alacağımız sonuç ile rahatlamak istiyoruz” dedi.

Geride kalan haftalarda iç sahada oynanan maçlarda tribün desteği alamadıklarını kaydeden Okan Derici: “Taraftarımızı bu önemli müsabakada yanımızda görmek istiyoruz. Tribünler ne kadar dolu olursa bizimde mücadele gücümüz o kadar artıyor.  Tribünlerin etkisi ile tatlı bir baskı oluşuyor. Bu bizim için itici bir güç olurken rakip takımada baskı oluşturabiliyor. Bu hafta zorlu Sarıyer maçında taraftarlarımızı mutlaka yanımızda görmek istiyoruz. Bizi olumlu olarak motive etmeleri takımımız için önemli.” İfadelerini kullandı.Takım olarak bu maçı kazanmaya odaklandıklarını kaydeden Okan Derici her futbolcu gibi sahada elbette gol atmayı isteyebileceğini ancak takımının kazanmasının herşeyin üstünde olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri