Derebağ'dan Altay'a teşekkür

Basketbolda Konya'nın bir numaralı temsilcisi Torku Selçuk Üniversitesinde yönetim kurulu geride kalan sezonda maddi ve manevi olarak takımın yanında olan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay

Basketbolda Konya’nın bir numaralı temsilcisi Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim kurulu geride kalan sezonda maddi ve manevi olarak takımın yanında olan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler. Selçuklu Belediyesi’nin takımı en fazla sahiplenen kuruluşlardan birisi olduğuna dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Yunus Derebağ, “Sayın Başkanımız Uğur İbrahim Altay sezon boyunca maddi ve manevi olarak takımımızın yanında yer aldı. Birçok maça da bizzat gelip tribün desteği verdi. Desteklerinden dolayı Sayın Başkanımız Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere tüm Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, “Selçuklu Belediyesi olarak asıl vazifemiz olan belediye hizmetlerini en iyi şekilde yapıp halkımıza hizmet götürmekteyiz. Bunun yanı sıra Konya’nın tüm sportif ve sosyal alandaki çalışmalarına da destek olmayı kendimize vazife edindik. Şehrin en büyük spor kulüplerinden birisine sahibiz. Sporcularımız farklı branşlarda elde ettikleri başarılarla Konya’yı en iyi şekilde temsil ediyor. Sportif alandaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Selçuk Üniversitesi de şehri başarıyla temsil ediyor. Bu sezon 1. Lig hedefine ulaşılamadı ama mücadeleye devam etmek gerekiyor. Tüm Konya, bu şehri temsil eden spor kulüplerine destek vermeli” açıklamalarını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri