Derebağ yeni yönetimde olmayacak

TorkuKonya Selçuk Üniversitesi hafta sonunda yapılacak olan genel kurulu öncesi yeni yönetim kurulunda görev almayacağını açıklayan Başkan Yunus Derebağ, “Yeni yönetimde yer almasam da maddi ve manevi olarak takımın yanında olacağım” dedi

TorkuKonya Selçuk Üniversitesi basketbol takımının bir yıl önce Beko Basketbol Ligine yükselmesinde ve kısıtlı bütçesine rağmen takımın ligde kalmasında başrolü oynayan isimlerden Başkan Yunus Derebağ önümüzdeki sezon yönetimde yer almayacağını açıkladı.

Başkan Derebağ, yoğun iş mesaisi nedeni ile Başkanlık görevinden ayrıldığını ama kulüple maddi ve manevi bağını hiçbir zaman koparmayacağını belirterek; “Biz önümüzdeki sezonda görev alacak arkadaşların pek çoğu ile üç sezondur kader birliği yaptık. En zor günlerde biz bize idik, bizim dostluklarımız sadece sporla sınırlı değildir. Bilindiği gibi Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi son yıllarda, kendilerini sektörlerinde ispatlamış genç iş adamlarından oluştu. En kritik anlarda ortak akıl ile şehrimiz ve kulübüz için en isabetli kararları vermeye çalıştık. Şükürler olsun ki bugün geldiğimiz noktada geriye baktığımız zaman alnımız ak ve başımız dik. Konya spor tarihinde bu takımı Beko Basketbol ligine çıkartan bir yönetimin başkanı olarak en büyük mutluluğu yaşayan insanım. Bunu da yönetimde arkadaşlarımızın inanç birliği ile sağladık. Lige çıktıktan sonra “Bu takım ligden” düşer diyenlere de sezon sonunda elde ettiğimiz performans ile en güzel cevabı verdik. 

Aile büyüklerim ile birlikte aldığım bu karar ile yeni dönemde yokum ama bu camiadan tamamen ayrılmış değilim. Her zaman maddi ve manevi olarak bu yönetimin yanında yer alacağım ve başarıya giden yolda takımın destekçisi olacağım. Görevde bulunduğumuz sürece bizden desteklerini esirgemeyen, iş dünyasındaki dostlarımıza, seçilmiş ve atanmış büyüklerimize, üniversite camiamıza ve basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür ederim. Konya ve basketbol camiası şunu çok iyi bilmelidir ki Torku Selçuk Üniversitesi yeni yönetimi ile sağlam temeller üzerinde gelecek vaateden daha da başarılı sonuçlar alabilecek bir güce sahiptir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri