Derebağ: Konya ile bütünleşeceğiz

Şehrin basketbolda ki zirve takımı Torku Selçuk Üniversitesi Yunus Derebağ Başkanlığında ki yeni yönetimi ile yeni sezon için sportif başarının yanı sıra şehir ile bütünleşme adına önemli hedefler koy

Şehrin basketbolda ki zirve takımı Torku Selçuk Üniversitesi Yunus Derebağ Başkanlığında ki yeni yönetimi ile yeni sezon için sportif başarının yanı sıra şehir ile bütünleşme adına önemli hedefler koydu. Başkan Derebağ, basketbol sporunun şehirde daha yaygın hale gelmesi adına yeni hedefler belirlediklerini söyleyerek “ TBL2 de mücadele eden ve son 3 sezondur da son saniyeler ile Beko Basketbol ligine çıkma hakkını elinde kaçıran Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımımızın yönetimi olarak yeni hedefler belirledik.

Konya kamu ile bütünleşme hedefi çerçevesinde yapılan en önemli ziyaret olma özelliğini Sayın valimiz Aydın Nezih Doğan Bey ile başlattık. Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü Onursal Başkanı Sayın Prof Dr Hakkı Gökbel’in destekleri çerçevesinde bu sezona yönelik olmak üzere Kulübün her konuda yapılanmasını tamamlamak, Konya kamuoyu tarafından benimsinmiş, sahiplenilmiş ve desteklenmiş bir basketbol takımı için çaba gösterdiğimizi ifade etmek istiyoruz.

Bu çerçevede Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Ugur Altay, Meram Belediye Başkanımız Sayın Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Bakanımız Sayın Mehmet Hançerli ile Meram, Selçuklu, Karatay kaymakamlarımızı, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve diğer Oda ve Borsa Başkan ve yöneticilerini, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürlerini, Konya Spor kulübünü, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Yöneticilerini ziyaret etmek istiyoruz.

Ayrıca Konya için her zaman elini taşına altına koymaktan çekinmeyen fedakar Konyalı hemşerilerimizi de ziyaret ederek, Kulübümüzün Onur Kurulu Başkanı Prof Dr Hakkı Gökbel’in başkanlığında, bu takımın Onur Kurulunda görmek istediğimizi belirterek,  davet etmek ve desteklerini beklediğimizi ifade etmek istiyoruz. Bunları yapmaya çalışırken de elbette her zaman bizim en büyük destekçimiz olan basın yayın kuruluşlarımızla onların fedakar çalışanları ile birlikte hareket etmek istiyoruz. Elbirliği ve Gönül birliği içerisinde Konya’mızın Beko Basketbol 1. liginde mücadele eden bir takımı olması için destek ve dayanışmayla örnek adımları hep birlikte atacağız” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri