Derebağ: Hedefimize yaklaştık

Torku Selçuk Üniversitesinin yeni başkanı ve yönetimi takım ve teknik heyet ile düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi

Torku Selçuk Üniversitesi’nin yeni başkanı ve yönetimi takım ve teknik heyet ile düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi. Dedeman Otel’de düzenlenen yemeğe Kulübün yeni Başkanı Yunus Derebağ, Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, basketbolcular ve aileleri katıldı. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde olağanüstü genel kurul yapılırken, başkanlığa başarılı işadamı Yunus Derebağ getirildi.

Takımın adım adım şampiyonluğa ilerlediği bu dönemde genel kurul yapıp yönetimini güçlendiren ve yeni bir sinerji oluşturan sarı-mavili ekip iki sezondur kıl payı kapısından döndüğü Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon adını yazdırmak amacında. Kulübün yeni yönetimi ve basketbolcular Maliye Milli Piyango maçı öncesinde tanışma ve moral yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Yunus Derebağ daha önceki yönetimin içinde bulunduklarını ve arkadaşlarının teveccüh gösterip kendisini bu göreve layık gördüklerini ifade etti. Hedeflerinin belli olduğunun altını çizen Derebağ, “ Hedefimizin Beko Basketbol ligi olduğu herkes tarafından biliniyor. Şuanda hedefimize yaklaşmış durumdayız. Ben ve yönetimim bu hedefe ulaşmak için gerekli her şeyi yapacağız. Yakalamış olduğumuz müthiş bir hava var bu hava ile 2 yıldır özlemini çektiğimiz Beko Basketbol Ligine ulaşmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve basketbolcularımıza başarılar diliyorum ” diye konuştu. Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır da hedefe çok yaklaştıklarını ve yeni yönetimle birlikte bu hedefe daha moralli bir şekilde ilerleyeceklerini ifade etti. Daha sonra günün anısına Dedeman Gelirler ve Rezervasyon müdürü Tuna Özgür’e Okay Tınkır tarafından Torku Selçuk Üniversitesi Forması hediye edildi.

SPOR SEVRİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri