Dere: Kazanmak istiyoruz

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 25. Hafta karşılaşmasında hafta sonunda deplasmanda Anadolu Üsküdar 1908 ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar sürüyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 25. Hafta karşılaşmasında hafta sonunda deplasmanda Anadolu Üsküdar 1908 ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar sürüyor. Nihat Gün Konyaspor Alt Yapı Tesisleri’nde önceki gün öğleden sonra yapılan antrenman koşu çalışması ile başlarken, teknik direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya tedavilerine devam edilen Aykut Uluç, Oğuz Gürbulak ve Ali Dere katılmazken, bu futbolcular takımdan ayrı olarak kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Hafta sonunda Anadolu Üsküdar ile zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden  Anadolu Selçukspor takım kaptanı Ali Dere “Artık bu maçları kazanıp ligde rahat bir konuma gelmek istiyoruz. Maraşspor maçının ardından iki maç üst üste galip gelmek istiyoruz” dedi.

İyi bir takım olduklarını ve bir süredir takım olarak istikrarı yakalayamadıklarını kaydeden Ali Dere, “Sonunda iyi takım hüviyetimizi sonuca yansıtmayı başardık. Evimizde oynadığımız Kahramanmaraşspor maçını gerçekten almamız gerektiğini takım olarak hepimiz biliyorduk. Hocamız sürekli antrenmanlarda uyarıyordu. İyi oyun var evet ama artık sonuçta almamız gerektiğini bizlere söylüyordu. Allah’a şükürler olsun ki bu hafta sonucu da aldık. Şimdi rakibimizle oynuyoruz.  Artık bu maçları kazanıp ligde rahat bir konuma gelmek istiyoruz. İnşallah Anadolu Üsküdar maçınıda kazanıp artık iki maç üstüste galip gelmek istiyoruz. Çünkü bu sezon bunu hiç yapamadık. İyi oynadık ve kazanamadığımız bir çok maçta berabere kaldık. Mahcup olduk. İnşallah bu maçı alırsak bizim için en hayırlısı olur diye düşünüyorum. Ligin alt sıraları ile bizim alakamız olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu ligde ne olacağı hiçbir zaman belli olmuyor. Biz iyi oynayıp yerimizi garantilemek istiyoruz. Son haftalara rahat bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri