Derbinin galibi Selçuklu Belediye

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya takımları sezonun 2. yarısının açılış maçında karşı karşıya geldi.Dumlunpınar Spor Tesislerinde oynanan maçta Selçuklu Belediyespor

Akşehirspor’u 1-0 yendi. Mavi-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında deplasmanda 1-0 yenildiği karşılaşmanın rövanşını evinde aynı skorla almış oldu.

Dumlupınar Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmayı çok sayıda Akşehirspor taraftarı da takip etti.  Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde  başladı.  Maçın 12. dakikasında  gelişen Selçuklu Belediyespor atağında Mevlüt’ün uzaktan şutunu Akşehirspor kalecisi İrfan sektirince bu hatayı Nihat affetmedi ve topu tamamlayarak filelerle buluşturdu 1-0. Gol sonrası Selçuklu Belediyespor  Nihat’la  tehlikeli pozisyonlar yakalamasına rağmen değerlendiremedi.Akşehirspor da beraberlik için yapılan gol atakları sonuçsuz kalınca devre 1-0 Selçuklu Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru  Akşehirsporlu taraftarlar sahaya yanıcı ve patlayıcı ile birlikte su şişeleri  atınca orta hakem Emre Eser  yardımcılarını yanına çağırarak maçı bir süre durdurdu. Daha sonra yapılan anonsla ve alınan önlem sonrası mücadele kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmanın 2. yarısında gol sesi çıkmayınca Selçuklu Belediyespor mücadeleyi 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Mavi beyazlı ekip  ligdeki 3 galibiyetini alarak puanını 10’a yükseltti.

Karşılaşma sonunda Akşehirspor yönetimi ve taraftarlar arasında laflı sataşma ve kısa süreli gerginlik  yaşandı.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri