Derbide puanlar paylaşıldı: 1-1

Konya ekiplerinden Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor Bölgesel Amatör Lig derbisinde 1-1 berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta mücadele eden Konya ekipleri Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor ligin 4 haftasında oynanan maçta 1-1 berabere kaldı.Sarayönü Belediyespor'un golünü Muhammet atarken Akşehirspor'un golünü ise Emre attı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

Maçın 1. Dakikasında gelişen Sarayönü Belediyespor atağında Muhammet Akşehirspor defansının yaptığı  hatayı iyi değerlendirerek araya girdi ve takımını 1-0 öne geçirdi

Maçın 38 dakikasında Sarayönü Belediyespor Özenç ile köşe vuruşu kullandı arka direkte topa iyi yükselen Hüseyin Serhat'ın kafa vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü dönen topu Alper tamamladı ancak kaleci köşede topu çıkarttı.

Maçın 42 dakikasında gelişen Sarayönü Belediyespor atağında Mustafa Sayan ceza sahası dışından sert vurdu kaleci Gökhan zorlukla topu kornere çeldi.

İKİNCİ YARI

Maçın 52 dakikasında Akşehirspor Serbest Vuruş kazandı topun başına geçen Emre Şahin güzel bir vuruşla takımına beraberliği getirdi 1-1. Bu dakikadan sonra başka Gol olmadı ve maç bu skorla sona erdi.

FERAT TÜRKOĞLU

 

STAD: Sarayönü İlçe

HAKEMLER: Oktay Koçak, Cengiz Damar, Mehmet Can Aktaş

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Sercan, Hakan, Yunus Emre, Serhat, Erkan(Serkan Kaya) , Alper, Mustafa Sayan, Mustafa  Baştin, Muhammed, Özenç, Aytaç(Yunus)

AKŞEHİRSPOR: Gökhan,Barış Altıntaş, Burhan, Muhammed,Süleyman, Emre, Rıdvan (Sergen), Nuran(Abdilkadir),Mustafa Ferdi, Batuhan

GOLLER:  Dk 1 Muhammet (Sarayönü) Dk 52 Emre (Akşehir)

KIRMIZI KART: Dk 73 Alper (Sarayönü)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri