Derbide gülen Sarayönü Belediye oldu: 0-5

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya takımları Selçuklu Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor 2. yarının açılış maçında karşı karşıya gelecekti.

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya takımları Selçuklu Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor 2. yarının açılış maçında karşı karşıya gelecekti. Ancak kar yağışı maçın ertelenmesine neden oldu. Ertelenen derbi dün oynandı. Selçuklu Belediyesi Stadında oynana maçı Sarayönü Belediyespor 5-0 kazandı. Yeşil-siyahlı ekip sezonun ilk haftasındaki maçı da 2-0 kazanmayı bilmişti. Selçuklu Belediye  Stadında oynanan müsabakaya konuk ekip Sarayönü Belediyespor daha etkili başladı. Müsabakının 17. dakikasında Murat Kaya’nın düşürülmesi ile Sarayönü ekibi penaltı kazandı. Topun başına geçen Oğuz takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra Rafet kornerden gelen topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.Bu skordan sonra ev sahip ekip oyundan düştü ve kontrol tamamen Sarayönü Belediyespor’a geçti. Mavi-beyazlı ekipte genç oyunculardan kurulu kadroya 34. dakikada  tecrübeli Naim’in de katılması sonuca etki etmedi. Konuk ekip 35. dakikada bu defa Murat ile 3 golünü buldu. Bu golden 2 dakika sonra A. Osman ilk yarının skorunu belirleyen sayıyı kaydetti 4-0. Ekipler soyunma odasına bu skorla girdi. İkinci yarıda buzla kaplı sahanın balçık haline gelmesi ile birlikte oyuncular birbirlerinden çok saha sartları ile mücadele etmek zorunda kaldı. 2. yarıya Selçuklu Belediyespor oyuncu değişiklikleri ile başladı. Mavi-beyazlı ekip 2. yarıda farkı kapatmak için mücadele etmesine rağmen güçlü Sarayönü Belediyespor karşısında bir varlık gösteremedi. İkinci yarıda rahat bir oyun sergileyen Sarayönü Belediyespor uzatma dakikalarında kazanılan köşe atışında 5. golünü buldu. Yeşil-siyahlı ekibin bu golü yeni transfer Hakkı’dan geldi. Alınan galibiyet sonrası Sarayönü Belediyespor puanını 27 yaptı. Selçuklu Belediyespor ise 14 puanda kaldı.

SAHA: Selçuklu Belediye

HAKEMLER: Osman Doğan, Bora Abaoğlu, Özgür Sarı

SELÇUKLU BELEDİYE: Levent, Osman, Kadir, Kerim, Enes, Mehmet Alma, Murat, Uğur, Yusuf(Tuğrul), İbrahim(Taner), Muhammet(Naim)

SARAYÖNÜ BELEDİYE: Mustafa, Yunus, Rafet, Kenan, Nuri(Serkan Başoğlu), A. Osman, Oğuz(Hakkı), Serkan Kaya, Salih, Tayyar, Murat(Burak)

GOLLER: Dk 17 pen Oğuz, 27 Rafet, 35 Murat, 37 A. Osman, 90+1Hakkı 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri