Derbi Sarayönü’nün zirve Çumra’nın

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ikinci hafta maçları oynandı. Ligde Konya derbisi heyecanı yaşandı.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ikinci hafta maçları oynandı. Ligde Konya derbisi heyecanı yaşandı. Ezeli rakipler Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor, karşı karşıya geldi. Sarayönü ilçe Stadı'nda oynanan ve taraftarın da yoğun ilgi gösterdiği maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı. Puanını 6'ya çıkaran yeşil-siyahlı takım averajla 2. sırada haftayı tamamladı.

Çumra Belediyespor, deplasmanda Su Durağı Gençlerbirliği’ni 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 6'ya çıkardı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Gölyazı Belediyespor ise evinde Gelendostspor'u konuk etti. Cihanbeyli ekibi maçı 2-1 kazanarak ilk galibiyetini aldı ve haftayı 6 basamakta tamamladı.

Sezona 3. Lig hedefiyle başlayan Ereğlispor, deplasmanda Eskil Belediyespora mağlup olarak ikinci maçını da kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip henüz puanla tanışamadığı grupta haftayı 9. basamakta tamamladı.

Sarayönü Belediyespor’a yenilen Akşehirspor liderlik koltuğundan 4.lüğe geriledi.

Grubun diğer maçında ise Isparta 32 Emrespor, Eşmekaya Sultanhanıspor’u 2-0’lık skorla geçti.

TAHİR TAŞYÜZ’DEN HAKEM VE KAPTANLARA ÇİÇEK

BAL Ligi’ne dahil Sarayönü oynanan Sarayönü Belediyespor-Akşehirspor müsabakası öncesinde Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz ile yönetim kurulu üyesi Berati Özatan maçın hakemlerine ve her iki takım kaptanına çiçek takdim etti. İki isim yeni sezonun amatör futbol ailesine hayırlı olmasını diledi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri