Derbentli ve Eskin aileleri akraba oldu

Kanal 42 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mustafa Derbentli'nin kızı evlendi. İlknur ve Mustafa Derbentli çiftinin kızları Ayşe ile Ayşe ve Erol Eskin çiftinin oğulları İsmail bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, dünyaevine girdi

Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi Balo Salonu'nda gerçekleştirilen düğün merasimine Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamza Dağ, AK Parti Konya Milletvekilleri; Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, Orhan Erdem, Ziya Altunyaldız, Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Saadet Partisi YİK Üyeleri Lütfi Yalman, Av. Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, il başkan yardımcıları, DEVA Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Av. Selman Uçar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut, AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, BBP Konya İl Yöneticileri, başsavcılar, avukatlar, Derbentli ve Eskin ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Her iki ailenin büyükleri de gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Genç çiftin nikâhını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı. Şahitliği ise Konya protokolü yaptı.

Merhaba Gazetesi olarak bizler de Ayşe ve İsmail çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Derbentli ve Eskin ailelerini de tebrik ederiz. 


SAİT ÇELİK  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri